![Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki](/sites/default/files/mplus_migrate/2532/545b595620102_545b595620140.jpg)
Iulia Vîsoțki
Toate legumele trebuie tăiate în așa fel încât să fie aproximativ de aceeași mărime.
Metoda de preparare
Ceapa, morcovul și usturoiul se taie mărunt.![Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki](/sites/default/files/mplus_migrate/2532/545b5bc91a9e8_545b5bc91aa23.jpg)
![Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki](/sites/default/files/mplus_migrate/2532/545b5bd040428_545b5bd040463.jpg)
![Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki](/sites/default/files/mplus_migrate/2532/545b5bd885321_545b5bd88535f.jpg)
![Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki](/sites/default/files/mplus_migrate/2532/545b5be004596_545b5be0045d1.jpg)
![Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki](/sites/default/files/mplus_migrate/2532/545b5be83419b_545b5be8341d8.jpg)
Se adaugă fasolea și mazărea și se fierbe încă 3-4 minute până când orezul și legumele sunt gata. După care se sărează și pipărează. Dacă supa iese prea deasă, se mai toarnă puțină apă fierbinte sau bulion.
![Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki](/sites/default/files/mplus_migrate/2532/545b5befc52a6_545b5befc52e1.jpg)
![Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki](/sites/default/files/mplus_migrate/2532/545b5bf7aec5a_545b5bf7aec93.jpg)
Supa gata se toarnă în farfurii, se stropește cu uleiul de măsline rămas și se presară parmezan și busuiocul rupt în mână.