Calendar de sarcină
Folosiți calendarul nostru pentru a urmări dezvoltarea fătului și pentru a afla informații detaliate despre ce se întâmplă în timpul sarcinii – pe luni și trimestre.
Sarcina pe săptămâni
Ce dimensiune are bebelușul? Cu ajutorul calendarului pe săptămâni a sarcinii poți urmări cum se dezvoltă sarcina la fiecare șapte zile.
1 trimestru
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
2 trimestru
3 trimestru
Calculează termenul sarcinii
Alege prima zi a ultimei menstruații:

Calendar de sarcină Mamaplus.MD

Indiferent de toate dificultățile care pot apărea pe parcurs, sarcina este o perioadă foarte frumoasă din viața unei femei. Mămicile abia așteaptă să-și țină în brațe micuții, iar conștientizarea faptului că viața li se va schimba radical, le provoacă emoții de nedescris. Pentru ca întreaga aventură a sarcinii să decurgă cât mai liniștit și fără bătăi de cap, MamaPlus.md a creat un calendar de sarcină special. Astfel, fiecare graviduță va avea posibilitatea să se informeze săptămânal despre evoluția sarcinii sale. Haideți să aflăm în continuare mai multe detalii.

DE CE aveți nevoie de un calendar de sarcină?

Cu ajutorul calendarului de sarcină aflați cele mai utile informații și recomandări pentru viitoarele mămici. Cum se dezvoltă bebelușul în burtică în fiecare săptămână, ce simptome apar în anumite perioade ale sarcinii și care dintre ele ar trebui să vă alarmeze. Totodată, veți afla ce investigații sunt necesare și când anume trebuie făcute acestea. Calendarul de sarcină vă va oferi toată informația de care aveți nevoie.

CUI îi va fi util calendarul de sarcină?

Calendarul de sarcină este destinat tuturor viitoarelor mame – celor care așteaptă primul copil și celor care au mai mulți copilași. De ce? E foarte simplu! Fiecare sarcină este irepetabilă și specială. De aceea, chiar și mamele cu experiență pot întâmpina dificultăți despre care nici nu bănuiau la sarcinile anterioare. Cu ajutorul calendarului de sarcină, fiecare viitoare mămică va avea ocazia să obțină cea mai veridică și utilă informație, într-o formă foarte accesibilă.

SCĂPAȚI DE FRICI cu ajutorul calendarului de sarcină

Temerile că ceva este în neregulă sau anumite simptome noi le însoțesc pe majoritatea femeilor pe parcursul sarcinii, în special dacă este vorba despre prima sarcină. În această perioadă deosebită, orice schimbare poate provoca disconfort și anumite emoții în plus. Pentru a evita astfel de situații neplăcute, comparați toate aceste simptome cu informațiile prezentate în calendarul de sarcină. Astfel veți ști care sunt adevăratele motive de îngrijorare și când este cazul să vă adresați la medic.

Aflați cum se dezvoltă copilul

Pe parcursul celor nouă luni de sarcină, bebelușul este în continuă creștere, dezvoltare și schimbare, iar acest lucru este o adevărată minune! La început, el a fost o mică sămânță și, după câteva săptămâni, în pieptul lui bate deja o inimioară, iar puțin mai târziu puteți afla dacă se va naște o fetiță sau un băiețel.

Cunoașteți lucruri interesante

Sarcina – un proces uimitor, în timpul căruia corpul femeii este supus unor schimbări incredibile. Cu acest lucru sunt asociate nenumărate aspecte, despre care puteți afla în calendarul de sarcină Mamaplus. Cu siguranță, aceste informații nu vor fi de prisos.

Monitorizați-vă starea de sănătate

Grație calendarului de sarcină, fiecare viitoare mămică se poate cunoaște mai bine pe ea însăși, analizându-și starea de sănătate, comportamentul fătului în burtică și comparând toate acestea cu informațiile din calendarul sarcinii. În timp util, anume aceste comparații și analize vă vor ajuta să acordați atenție unor posibile probleme, să le discutați cu un medic specialist pentru ca, ulterior, să stabiliți împreună măsurile de precauție, fără a suporta consecințe negative.

Cu ajutorul calendarului de sarcină, nu veți uita de testele, analizele și ecografiile necesare

În cele nouă luni de sarcină, femeia trebuie să-și urmărească cu atenție starea de sănătate, să efectueze cu regularitate testele necesare, să discute cu diferiți specialiști pentru a se asigura că bebelușul se dezvoltă normal. Însă, ce e de făcut pentru a nu uita în ce săptămână trebuie să mergeți, din nou, pentru o probă de recoltare a sângelui sau când aveți o programare la un anumit specialist? Calendarul de sarcină vă va ajuta în acest sens.

Noi am colectat cele mai importante și necesare informații pentru a vă ajuta să parcurgeți cu ușurință acest drum dificil, dar extrem de fascinant, cu mamaplus.md.