mamaplus

„Cu așa soră nici dușmani nu-ți trebuiesc.” Ina Terescenco dă cărțile pe față, după scandalul cu Vica: Sunt șocată, avea ură pe mine de 10 ani

-
//
21.06.2024

Ina Terescenco dă cărțile pe față. Bloggerița face dezvăluiri despre scandalul pe care l-a avut cu sora sa, Victoria, pe rețelele de socializare. „Sunt șocată total, problema asta e de 10 ani, are ură pe mine, pentru că nu am vospit-o la nunta mea. Trebuia eu, mireasă, să las totul și să încep a vopsi neamurile. Un an a filmat pe sub masă când eram în familie, de sărbători, apoi a postat ce a vrut ea, iar când a văzut că publicul mă susține, a început cu atacuri la persoană, că am fost o curvă, că m-am trăsnit într-o mașină, scuzați de expresie. Eram cea mai mare curvă de pe fața pământului”, a dezvăluit Ina, în cadrul podcastului Bandstage.

mamaplus

„Când te ia neamul de fund, e legat pe viață”

„Eu nu am nimic de câștigat de aici. Câștigă oamenii care te iau de fund, cel mai important că îmi este neam. Dacă nu te ia neamul, tu nu poți trăi. Când te ia unul străin, nu îl știi și nu îl vezi, dar când te ia neamul de fund, e legat pe viață, nu ai ce-i face. Câteodată te gândești că poate l-au încurcat la maternitate, poate sunteți diferiți. Poate invers, pe mine m-au încurcat. Că eram cea mai rea e puțin spus, pentru ea eram cea mai curvă din R. Moldova”, spune Ina Terescenco, potrivit Unimedia.info.

„10 ani are ură pe mine, că nu am vospit-o la nunta mea. Trebuia eu, mireasă, să las totul”

Întrebată de unde a pornit tot scandalul, bloggerița a răspuns: „Mă gândeam că este dragostea și răutatea și că dragostea e mai puternică, dar pe unii oameni îi câștigă răutate. Nu vreau să îmi pierd încrederea în toți oamenii. Sunt șocată total, problema asta care a fost la noi cu persoana X e de 10 ani, 10 ani are ură pe mine, că nu am vospit-o la nunta mea. Trebuia eu, mireasă, să las totul și să încep a vopsi neamurile din jurul meu. Niște lucruri stupide, să te superi pe lucruri simple, nu știu”.

„Un an s-a pregătit și filma, aduna material ca să mă prezinte în cea mai rea ipostază”

Mai mult, Ina susține că sora sa a adunat material compromițător luni la rând: „Un an s-a pregătit și filma, aduna material ca să mă prezinte în cea mai rea ipostază, să vorbească despre mine. Încă sunt șocate de aceste lucruri. Îmi e rușine și știu că nu e frumos, îmi cer scuze de la publicul meu că m-au câștigat emoțiile și a fost cearta asta, cumva am făcut acest pas și am dezvăluit niște detalii pe care nu trebuia să le spun. Este viața noastră și nu ar fi trebuit să cobor la nivelul ei și să spun cine și cum a fost. De ce am făcut asta? Pentru că atunci când persoana X a început a povesti, eu când m-am trezit dimineața, lumea mă ataca, îmi spunea: „Ce s-a întâmplat? Ești vinovată, Ina, nu m-am gândit despre tine așa”. Nici nu era să comentez, pentru că de multe ori a început a vorbi pe teme diferite, ieșea servită și vorbea murdar despre mine. Și eu nu am mai vrut să ies, m-am gândit că se va termina totul, dar nu am putut, pentru că lumea cumva mă învinovățea. Și de la asta au început postări despre mine, că sunt rea, că am alungat din ogradă, măcar că eu nu am făcut acest lucru. Este video, a filmat și a postat ce i-a plăcut ei. Eu să fi avut gânduri rele, putea să pregătesc materiale eu de ani de zile. De ce nu am și nu postez așa materiale? Pentru că nu sunt cu intenție rea. Am răspuns pentru că nu mai puteam, ca atunci când paharul se umple, m-am umplut și eu”.

„Cu așa soră nici dușmani nu-ți trebuiesc”

Bloggerița spune că nu a avut motive să fie supărată pe sora sa: „Asta e o supărare nu din ambele părți, ci din partea persoanei X. Eu pe ea am ajutat-o, am susținut-o mult. Nu contează asta, dar nu înțeleg de ce a procedat așa. Nu știu de ce i s-a năzărit ei că eu sunt rea, o lume întreagă mă vede că e tot ok, sunt bună. Am avut susținere eu mai multă decât ea, din partea publicului, lumea îmi scria numai de bine: „Ina, ești bravo, dar cu așa soră nici dușmani nu-ți trebuiesc”. Și ea când a văzut că publicul mă susține, a început cu atacuri la persoană: „Că a fost o curvă, că s-a trăsnit într-o mașină, scuzați de expresie, eram cea mai mare curvă de pe fața pământului. Ce are una cu alta? Eu singură nu știu motivul pentru care se ceartă cu mine. Dintr-un nimic s-a făcut o bombă mare și explodează acum.

„În copilărie nu adormea până nu-i cântam eu un cântec, mereu o luam cu mine”

Ina susține că din copilărie a ținut foarte mult la sora sa, Victoria: „Ea nu adormea până nu-i cântam eu un cântec, mereu o purtam cu mine, mereu a fost super, nu știu de ce s-a stricat așa, posibil din motiv că dacă mergeam undeva, persoanele îmi spuneau: „Ina, îmi place de Vica, dar de tine și mai tare”. Poate aceste momente au atins-o, nu știu care e cauza, nu am idee. Apoi am aflat că ea de 10 mă urăște, că de un an a filmat pe sub masă când eram în familie, de sărbători. În fiecare familie sunt momente diferite, când mai bine, când mai rău, nu aș zice că la mine e cel mai super și sunt cea mai corectă. Pot să mă nițui cu al meu, să mă trimită, să-l trimit, apoi să ne iubim, dar nu ne știe nimeni. Însă persoana în cauză de fiecare dată când venea la mine filma și eu am rămas puțin uimită. Și cel mai rău e că ea influențează prietenele ei”.

„Am trăit la internat, pur și simplu m-a născut și m-a lăsat acolo, în voia lui Dumnezeu”

Mai mult, bloggerița se arată indignată de faptul că în mediul online a ajuns să fie discutată și mama sa: „În plus, permite acelor persoane să vorbească despre mama noastră. Nu vreau să par corectă că țin cu mama, mulți mă critică online că nu am văzut-o demult. Oameni buni, voi nu știți cum am trăit și cât de greu. Am trăit la internat, pur și simplu m-a născut și m-a lăsat acolo, în voia lui Dumnezeu și poate de asta acum sunt puternică. Oamenii nu știu situația mea, cum am dormit pe afară iarna, cum ascundeam mereu cuțitele și topoarele și acum: „Du-te, ajută”. Indiferent cum ar fi părinții mei, mi-au dat viață și le mulțumesc din suflet. Pe mine mă vor înțelege doar persoanele care au trecut prin astfel de greutăți”.

Ina a recunoscut că a luat bani de la sora sa, pentru a o promova în stories, dar a explicat și de ce a făcut-o. Vedeți mai jos toate declarațiile.