La șapte luni și jumătate de când a devenit mamă pentru prima oară, Ana Badaneu spune că se află în cea mai bună formă și se mândrește cu silueta ei. Fosta deținătoare a titlului Miss Moldova a decis să motiveze astfel și alte mămici și le sugerează că nu există diete minune pentru a obține niște rezultate bune. Alăptarea la sân, alimentația echilibrată și plimbările îndelungate în aer liber sunt factorii decisivi în ceea ce privește arderea kilogramelor acumulate în sarcină.

Ana Badaneu mărturisește că în perioada sarcinii adăugase aproape 20 de kilograme, însă și-a propus să nu se lase pe tânjeală și să facă tot ce îi stă în puteri pentru a-și recăpăta formele de invidiat.

”Nu e niciun secret, doar alimentație corectă și echilibrată! Eu alăptez și nu țin diete.”,  a mărturisit bloggerița.

Având în vedere faptul că a născut prin cezariană, iar perioada de recuperare este mult mai lungă, Ana spune că nu face sport deocamdată, însă plimbările sunt la ordinea zilei. Pentru a marca acest moment special, tânăra mămică a publicat și o imagine cu silueta sa la două săptămâni după naștere și ceea ce are în prezent.

mamaplus

”Eu niciodată nu m-am temut să nu am corpul de dinainte. Știam sigur că voi slăbi după, chiar dacă am adăugat destul de mult – 20kg. Dar, știu că dacă îți dorești ceva, obții! După o lună jumătate am revenit la kilogramele mele cu care am rămas însărcinată. Adevărul e că am rămas însărcinată nu cu puține kilograme. Mă îngrășasem eu un pic și înainte de sarcină, de aceea acum vreau să mai slăbesc vreo 4-5 kg.”, a povestit Ana Badaneu pe Instagram.

Menționăm că Ana Badaneu are o fetiță care se numește Leila. Ea este căsătorită cu rapperul Sasha Mad din toamna anului 2020.

mamaplus
mamaplus