mamaplus

Detenție pe viață pentru un pedofil ce a violat fiicele concubinei sale

-
//
20.06.2024

Un bărbat din raionul Călărași a fost condamnat la detenție pe viață, după ce timp de un an a violat fiicele concubinei sale în vârstă de opt și zece ani. Sentința a fost pronunțată recent de magistrații Judecătoriei Strășeni.

mamaplus

Potrivit materialelor dosarului, în perioada aprilie 2022 – februarie 2023, individul a violat de nenumărate ori, în formă perversă, cele două minore. În această perioadă, fetelor le era frică să povestească cuiva despre calvarul prin care au trecut, mama acestora fiind plecată, transmite Deschide.md.

În aprilie 2023, în cadrul discuției telefonice, una din fete a decis să-i povestească mamei sale despre cele întâmplate. Șocată, femeia a alertat Poliția.

Fiind audiat, inculpatul nu și-a recunoscut vina. Mai mult, pe parcursul examinării cauzei în instanţă, individul a avut un comportament arogant, obraznic, şi-a permis să ofenseze participanţii la proces şi ameninţat fosta sa concubină. În aceste circumstanțe, s-a solicitat aplicarea celei mai aspre pedepse, prevăzute de legislație.

Astfel, pentru fiecare din cele șapte episoade de viol în care bărbatul a fost recunoscut vinovat, instanța i-a aplicat o pedeapsă de 20 de ani. Prin cumul de infracțiuni – s-a dispus condamnarea acestuia pe viață.

De menționat că individul nu este la prima abatere de la lege. Acum 30 de ani, acesta la fel a fost condamnat pentru viol.