mamaplus

Herb deschide ușile unui nou magazin pe strada Constantin Brînсuși 3!

-
//
08.06.2023

Descoperă magazinul Herb - locul unde se îmbină sănătatea și frumusețea. Pe 9 iunie 2023, la ora 10:00, pe strada Constantin Brîncuși 3, va avea loc o deschidere grandioasă al noului magazin Herb, și vă invităm să faceți parte al acestui eveniment unic.

Adăugați energie și vitalitate în viața voastră cu ajutorul unei game variate de vitamine și suplimente alimentare disponibile la Herb. Aici vă așteaptă produse de cea mai înaltă calitate de la branduri precum Now Foods și Solgar. Pentru copii, avem o gamă largă de dulciuri organice de la YumEarth și complexe de vitamine Swiss Energy. Veniți pentru a vă asigura organismul cu tot ce are nevoie pentru a fi sănătos și puternic.

Deveniți întruchiparea idealului frumuseții și dragostei de sine cu ajutorul  produselor cosmetice unice, prezentate la Herb. Branduri precum Lador, The Ordinary, Isntree, Missha, Holika Holika, Iunik, Coxir, Purito, Scinic, Real Barier și multe altele vă  vor ajuta să vă  descoperiți frumusețea unică. La Herb găsiți produse inovatoare și de cea mai înaltă calitate pentru îngrijirea pielii, părului și corpului, de la branduri  precum Cerave, Derma:B, Palmers, Weleda, și altele. 

La ora 10:00, pe 9 iunie, vă invităm să vă alăturați sărbătorii sănătății și frumuseții. Veti avea parte de reduceri -20% la toate produsele cosmetice, si -10% la celelalte categorii de produse. Primiți card de reducere HERB la orice cumparatura și bucurați-vă de o avalanșă de promotii, cadouri și șampanie nelimitată. Deschideți un nou capitol în viața voastră vizitând magazinul Herb.

Nu pierdeți ocazia de a fi parte al epicentrului sănătății și frumuseții! Veniți la deschiderea magazinului Herb și descoperiți un univers uimitor de produse de înaltă calitate care vă pot schimba viața. Vitamine, suplimente alimentare, dulciuri organice și produse cosmetice - toate acestea vă așteaptă la Herb
 

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus