Food Mafia - locul unde puteti savura cele mai bune preparate culinare din oras. Suntem o echipa pasionata de gastronomie si ne place sa gatim pentru oameni care apreciaza mincarea buna. De asemenea, suntem dedicati sa oferim clientilor nostri o experienta de neuitat în timpul vizitei lor la restaurantul nostru.

Mincarurile noastre se remarca prin calitatea lor ridicata, fiind întotdeauna proaspete si preparate cu grija pentru fiecare detaliu. Meniul nostru ofera o varietate de preparate - de la burgeri si sushi clasice la wok asiatic si salate proaspete. De asemenea, oferim o gama larga de gustari pentru a satisface toate preferintele. Este important de mentionat faptul ca folosim numai cele mai bune ingrediente pentru a da preparatelor noastre un gust si un aroma unic. Meniul nostru este disponibil la un pret rezonabil, astfel încit toata lumea sa poata savura mincarea delicioasa.

Food Mafia nu este doar un restaurant, oferim si o multime de servicii suplimentare. Zona noastra de joaca pentru copii este dotata cu diverse jucarii si este monitorizata de personal profesionist pentru a garanta siguranta copiilor. Astfel, parintii se pot relaxa si se pot bucura de o masa placuta într-un mediu linistit.
 

mamaplus
mamaplus

Suntem de asemenea pregatiti sa va ajutam sa organizati diferite evenimente - de la petreceri de ziua de nastere pina la petreceri corporate. Gama noastra larga de meniuri si zona speciala pentru petreceri va vor permite sa va bucurati pe deplin de evenimentele dvs. Echipa noastra de profesionisti este întotdeauna pregatita sa va ofere un nivel înalt de servicii, astfel încit evenimentul dvs. sa fie memorabil si perfect organizat.

Si, desigur, echipa noastra lucreaza constant pentru ca fiecare vizita la restaurantul nostru sa fie una de neuitat. Suntem întotdeauna pregatiti sa va oferim cele mai bune preparate si servicii suplimentare pentru ca sa puteti petrece timp cu familia si prietenii într-un mediu placut si confortabil. Restaurantul nostru este cel mai bun loc pentru a minca în Chisinau si suntem pregatiti sa o demonstram fiecarui oaspete al nostru.
 

mamaplus
mamaplus

În concluzie, Food Mafia este mult mai mult decit un simplu serviciu de livrare de mincare. Suntem o destinatie de luat masa de top din Chisinau, care ofera servicii suplimentare pentru a va ajuta sa va bucurati de o experienta de luat masa memorabila. De la zona de joaca pentru copii pina la salile noastre de petrecere, suntem pregatiti sa va oferim o experienta completa, care sa satisfaca nevoile si preferintele dumneavoastra si ale celor dragi. La FoodMafia, ne dedicam sa va oferim cele mai bune optiuni culinare si servicii excelente, astfel încit sa puteti petrece timp de calitate cu familia si prietenii într-un mediu placut si relaxant.

Daca sunteti interesat sa faceti o rezervare la restaurantul nostru, va rugam sa utilizati sistemul nostru de rezervare online sau sa ne sunati la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru. Va vom fi cu drag de ajutor si ne vom asigura ca aveti parte de o experienta placuta si relaxanta la Food Mafia. Asteptam cu nerabdare sa va întimpinam!
 

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus