mamaplus

Arcadie Spoială, victima furtunii violente: Cunoscutul regizor moldovean a murit la 36 de ani

-
//
12.06.2024

Ieri, 11 iunie, în urma furtunii puternice, un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat după ce peste cortul în care se afla a căzut o creangă uriașă. Sursele susțin că bărbatul ar fi Arcadie Spoială, regizor și director de imagine din Republica Moldova.

mamaplus

Mai mult, dacă intrăm pe canalul de Youtube al regizorului, observăm că melodia principală este „A murit iubirea”, interpretată de Mark Stam, care a fost lansată acum șapte ani, transmite Știri.md. 

La fața locului au mers mai multe persoane cunoscute, printre care și interpretul Ionel Istrati, Arcadie Spoială cu familia sa și alții. 

Din imaginile video publicate în Instagram de Ionel Istrati putem observa că cortul este asemănător celui peste care a căzut o ramură grea în această noapte. Mai mult, scaunul care, la fel, apare într-un filmuleț video, este asemănător celui din fotografiile publicate de presa din stânga Nistrului. 

Deocamdată, nimeni dintre cei prezenți în acel loc, în data de 11 iunie, nu au confirmat informația respectivă. 

Arcadie Spoială este un regizor și director de imagine din Republica Moldova, care a colaborat cu artiști precum Mark Stam, Trupa Akord, Aliona Moon și alții. 

Amintim că bărbatul în vârstă de 36 de ani a decedat după ce peste cortul în care se afla, din cauza furtunii puternice, a căzut o creangă. Acesta a decedat în fața copiilor și a soției sale deoarece nu a reușit să iasă din cort cînd a început furtuna.

Intemperia de aseară a făcut două victime. O fată de 12 ani a fost găsită moartă sub un arbore.

În această dimineață, oamenii legii anunțau despre faptul că un angajat de la Spații Verzi, implicat în lucrările de înlăturare a consecințelor stihiei, a găsit sub un copac prăbușit corpul neînsuflețit al unei persoane.

”Acum câteva minute, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitală, un angajat al Întreprinderii municipale ”Spații Verzi” a depistat cadavrul unei femei care se afla la sol, sub un copac căzut în urma intemperiei de ieri seara.

Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, precum și identitatea femeii decedate.”

Poliția a identificat victima. Aceasta s-a dovedit a fi o minora de 12 ani, domiciliată în capitală.