mamaplus

Cristina Gheiceanu a povestit cum a slăbit opt kilograme

-
//
29.06.2022

Având două fetițe minunate, bloggerița Cristina Gheiceanu spune că are nevoie de multă energie pentru a face față tuturor provocărilor zilnice. La un moment dat, a simțit că era total epuizată, obosită și lipsită de energie. Chiar dacă medicul a dat asigurări că starea ei de sănătate era în regulă, tânăra mămică nu se simțea împlinită și a pornit în căutarea altor soluții. În acel moment, ea a decis că ar trebui să acorde mai multă atenție alimentației sale, pentru că mânca ”pe apucate„ și în cantități foarte mici, iar de cele mai multe ori erau bucate de preparare rapidă. Kilogramele în plus nu s-au lăsat așteptate și, în acel moment, bloggerița a luat o decizie importantă pentru sănătatea, dar și silueta ei.

”Întâmplător am cunoscut un medic care mi-a făcut cunoștință cu postul intermitent. Inițial, am adoptat acest tip de alimentație pentru a-mi recăpăta energia, însă pe parcurs s-a transformat într-un mod de viață și, practic, fără mari eforturi, am ajuns la greutatea care îmi place foarte mult. Acum mănânc la ora 12.00, iar următoarea mea masă este la 17/18 seara! Consum porții mari și tot ce vreau eu, însă bineînțeles, mă strădui să fie mâncare sănătoasă. Sâmbăta și duminica mănânc tot ce poftesc. În 3 luni am dat jos 8 kilograme și acum am mai multă energie decât am avut vreodată!”, mărturisește Cristina Gheiceanu.

Bloggerița a mai precizat că partea cea mai importantă în acest stil de alimentație este că se simte confortabil cu el și nu îi provoacă niciun disconfort. Până la urmă, dacă ceva nu merge bine, ar trebui să încetezi să mai faci acel lucru.

Cristina Gheiceanu mai spune că postul intermitent este un bun remediu anti-îmbătrânire și previne mai multe afecțiuni.

Important: Înainte de adopți o dietă este necesar să consulți medicul de familie sau medicul endocrinolog-nutriționist.