mamaplus

Suspectul, care ar fi ucis-o pe Ana-Maria, bănuit și în crima odioasă de la Durlești din 2011? Șeful IGP: Nimic nu e exclus. Toate versiunile sunt în lucru

-
//
23.04.2024

După cazul cutremurător cu omorul Anei-Maria Guja, tânăra însărcinată din Orhei, care a fost găsită moartă la Telenești, la 8 zile, după dispariție, în spațiul public au apărut zvonuri că principalul suspect, Gheorghe Cotorobai, ar fi comis și crima odioasă de la Durlești din 2011. Atunci, doi tineri, Olguța și Ilie, au fost găsiți împușcați într-o mașină, pe un câmp, iar ucigașul nu a fost identificat nici până în ziua de astăzi. În acest context, șeful Inspectoratului General al Poliției a menționat că poliţistii examinează și paliera infracțiunii date. „Nimic nu este exclus, absolut toate versiunile sunt în regim de lucru”, a declarat Cernăuțeanu, în cadrul emisiunii „La 360 de grade” de la Radio Moldova.

mamaplus

„CS să spunem că există o tangență, o legătură sau că se face suspect este prea mult spus în situația respectivă, dar cu certitudine vă asigur că colegii lucrează pe paliera infracțiunii de la Durlești, inclusiv, cu anumite elemente pe platforma de lucru pe cazul omorului de la Durlești.  

Se vor lua în calcul și de aici pentru a efectuarea anumitor analize. 

Deci, ca versiune vă pot spune că nimic nu este exclus, absolut toate versiunile sunt în regim de lucru. 

Au trecut mulți ani de atunci, cu părere de rău e un termen mare - 13 ani, dar vă asigur că nu se pierde nicio probă că acestea sunt toate incluse în cauza penală și toate au un suport juridic, care nu poate fi distrus pur și simplu că a trecut timpul.   

Versiunile sunt în continuu, și nu vreau să creadă oamenii că în această perioadă dacă nu s-a vorbit nimic înseamnă că s-a uitat, nu, nu s-a uitat”, a declarat Viorel Cernăuțeanu.

Omorul dublu de la Durlești, care s-a făcut în urmă cu 13 ani, rămâne o crimă nedescoperită - ucigașul nu a fost identificat. În seara zilei de 31 martie 2011, Olga Câșlaru, în vârstă de 15 ani, și iubitul ei, Ilie Racu de 19 ani, au fost împușcați dintr-o armă de vânătoare pe un câmp, într-o mașină în apropiere de o biserică din Durlești. Fata avea o împușcătură în ceafă, iar băiatul - una în piept și alta în cap. Corpul neînsuflețit al tinerei, dezbrăcat pe jumătate, a fost găsit în habitaclul automobilului, iar cel al băiatului, în portbagaj, scrie unimedia.info

Imediat după ce s-a aflat despre dispariția tinerei însărcinate din Orhei, după ce aceasta a urcat pe 12 aprilie 2024 într-o mașină de ocazie și a dispărut, iar peste câteva zile a fost reținut șoferul acestei mașini, internauții au lăsat mai mute comentarii pe rețele, făcând ascociere cu crima de la Durlești.

mamaplus
mamaplus