mamaplus

Tânăra care a ajuns să-și eclipseze tatăl, un celebru fotbalist francez, a dat lovitura în afaceri. Cu ce se ocupă "cel mai frumos copil din lume"

-
//
23.04.2024

În vârstă de 21 de ani, Thylane Blondeau s-a transformat într-o tânără superbă, care își construiește o carieră de succes pe mai multe planuri. 

mamaplus

Originară din Franța, modelul a ajuns vedetă la nivel internațional de la o vârstă fragedă.

Tânăra de 21 de ani este în plină ascensiune profesională. Pe lângă cariera de succes ca model, Thylane s-a orientat și spre cea de designer.

După ce a lansat colecția de haine "No Smile", franțuzoaica a pregătit și o linie de costume de baie în colaborare cu celebrul brand Etam. 

La 6 ani, după ce a apărut în paginile revistei Vogue, franțuzoaica a fost supranumită “cea mai frumoasă fetiţă din lume”, scrie sport.md.

De atunci au trecut 15 ani, iar Thylane Blondeau a devenit o tânără atrăgătoare, la fel de frumoasă. Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internationale. Mai mult, a fost imaginea principală pentru Vogue Enfants, a participat în prezentari de modă pentru Jean Paul Gaultier şi i-a impresionat pe mulţi cu frumuseţea ei.

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau este fiica prezentatoarei TV Veronica Loubry și a fostului fotbalist Patrick Blondeau, fost jucător la Watford, AS Monaco și Olympique Marseille. 

mamaplus