Scrisoarea emoționantă a solistei Diana Arbenina către fiica ei

Scrisoarea emoționantă a solistei Diana Arbenina către fiica ei

-
//
20.04.2016

Fiecare mamă renaște la ziua de naștere a copiilor săi, mai cu seamă dacă e nu doar mamă, ci și tată pentru copiii săi. Aflată într-un turneu îndepărtat de casă la aniversarea gemenilor, Diana Arbenina - cantautoarea trupei Nochnye Snaipery, a împărtășit în spațiul virtual un mesaj plin de emoție și mărturii sincere legate de viață și moarte și adresau în primul rând fiicei. Ce-i spune Martei, vedeți mai jos.

Scrisoarea emoționantă a solistei Diana Arbenina către fiica ei

„Închipuiți-vă! Acest om, această frumușică și subțirică fetiță-flamingo, această nemurire a mea, care nu a deschis niciodată umbrela cu mine prin viață și care se îneca cu mine în timpul uraganului de pe Oceanul Pacific, s-a născut acum 6 ani. Fiica mea… Marta. Mi-e atât de dor de tine. Sunt o orfană fără tine și Artyom. Te rog, spune-i să deschidă pagina mea șă-ți citească cât de dor îi este mamei de tine.

Tac deja de o săptămână, buna mea. Și nu e de aceea că am uitat de tine. Mi-e tot mai rău și mai rău, devin tot mai „puțină” și mai „puțină”. Mă ofer altor oameni și nu-mi rămâne destul Eu pentru noi. Și nu mai am puteri să rostesc anumite sunete după acest joc.

Dar, fetița mea, acești oameni nu știu cum miroase obrazul tău și părul tău. Sunt oameni străini, Marta, ei te vor salva atunci când eu nu voi mai fi. Când inima mea va înceta să mai bată, acești oameni – din Omsk, Barnaul, Novosibirsk, Tyumen, Kemerovo, Novokuznetsk, Tomsk, Perm, Sverdlovsk… ei vor face așa, ca tu și Artyom să simțiți ce simțea și mama, atunci când se întâlnea cu ei, oferindu-vă tot ce trebuie să vă ofere. Aceasta nu e moarte. Aceasta e viața. Viața mea. Și a ta. În tine, fiica mea, se află codul meu. Tu vei continua ceea ce am început eu.

Te iubesc, pasărea mea flamingo, fetița mea. Sărută-l pe bursucul nostru iubit – Timosha. Și nu deschide umbrela. Niciodată, în viață, nu deschide umbrela. Ploaia este un minunat catharsis pentru suflet. Permite-i, gingașa mea”, spune Arbenina, în mesajul său virtual.

Scrisoarea emoționantă a solistei Diana Arbenina către fiica ei

Sursa: EA.md