mamaplus

În weekend, traficul rutier va fi suspendat parțial pe o stradă din centrul capitalei

-
//
15.07.2022

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 16 -17 iulie 2022, în intervalul 06:00-24:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Columna, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și Alexandr Pușkin. Conform responsabililor, măsura a fost luată în contextul desfășurării în perimetrul menționat a celei de-a II-a ediție a Festivalului „Te salut, Chișinău!”.

Astfel circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Ruta de troleibuz nr. 24 va circula spre cartierul Telecentru: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta de troleibuz nr. 28 va circula spre sectorul Botanica: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi, bd. Iurie Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.
  • Rutele de microbuz nr. 138, nr. 162 și nr. 192 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, str. Columna și in continuare pe traseul stabilit.

În context, serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, iar conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.