mamaplus

Vedeta Instagram cel mai bine plătită. Cât primește pentru o postare

-
//
25.07.2019

Vedeta Instagram cel mai bine plătită din lume cu 1,2 milioane de dolari pentru o postare este Kylie Jenner, arată platforma Cover Media.

mamaplus

Tânăra în vârstă de 21 de ani are peste 141 de milioane de abonaţi pe platforma socială şi a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care şi-au făcut averea pe cont propriu, mulţumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.

Potrivit analiştilor de la HopperHQ.com prezenţa socială a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiştii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulţi factori, inclusiv implicarea publicului, numărul urmăritorilor şi frecvenţa postărilor.

Kylie Jenner s-a născut pe 10 august, 1997, în Los Angeles. Este cea mai tânără fiică a vedetelor Kris Jenner şi Caitlyn Jenner (cunoscută anterior drept Bruce Jenner).

Pe locul doi al clasamentului se află Ariana Grande care a intrat în clasament direct pe poziţia secundă după ce analiştii au stabilit că o postare a sa pe Instagram ajunge până la 996.000 de dolari.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalităţi de pe instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari. Pe locul patru este sora şi colega de reality show a lui Kylie, Kim Kardashian cu o valoare de 910.000 de dolari pentru o postare.

Sursa