mamaplus

Un copil de 6 ani a căzut din telescaun la Poiana Brașov

-
//
13.01.2022

Polițiştii efectuează cercetări privind cazul unui copil, în vârstă de 6 ani, care a căzut, miercuri, dintr-un telescaun din Poiana Braşov, de la o înălțime de 5 metri. Inspectoratul de Poliție Județean Braşov a precizat că a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un copil s-ar fi precipitat de la înălțime, în timp ce se afla într-un telescaun din stațiunea Poiana Braşov.

În urma examinării medicale la fața locului, minorul nu prezenta vătămări corporale vizibile. Ulterior, copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiştii din cadrul Poliției stațiunii Poiana Braşov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul.

Reprezentanții Salvamont Poiana Brașov spun că, după cădere, copilul s-a ridicat și s-a deplasat singur până la stația inferioară, unde a fost găsit de salvamontiști.

„După examenul medical s-a constatat un traumatism minor la nivelul unui membru inferior, urmând să fie transportat în stațiune, unde au fost așteptați aparținătorii, în vederea luării deciziei de transport către unitatea spitalicească”, mai precizează salvamontiștii.