mamaplus

Synevo anunță reduceri la profilul de analize “Hormoni feminini principali”

-
//
16.02.2022

Efectuarea unui profil hormonal este o etapă importantă în procesul de depistare și gestionare a unor eventuale dezechilibre hormonale în organismul femeii. Fie că îți dorești să rămâi însărcinată în viitorul apropiat sau te confrunți cu anumite probleme de sănătate, optează pentru oferta specială pentru femei de la Synevo și anume 10% reducere la profil de analize “Hormoni feminini principali”.

Pachetul include evaluarea a cinci hormoni feminini principali și anume:

  • Prolactina - diagnosticul ciclurilor anovulatorii, a dereglărilor ciclului menstrual, a amenoreei şi galactoreei hiperprolactinemice, infertilității, suspiciunilor de tumori hipofizare (microadenoame şi macroadenoame) şi mamare.
     
  • Estradiol - tulburări de fertilitate, afecțiuni ale axului hipotalamo-hipofizo-gonadal, tumori ovariene şi hiperplazia de corticosuprarenală.
     
  • Testosteron - hirsutism, anovulație, amenoree sau virilizare (cauze posibile: sindromul ovarelor polichistice, tumori ovariene virilizante, tumori corticosuprarenaliene sau sindroame adrenogenitale).
     
  • LH (hormon luteinizant) - elucidarea disfuncțiilor axului hipotalamo-hipofizo-gonadal (în principal pentru diagnosticul diferențial între insuficiența ovariană primară şi deficitul de stimulare ovariană), boala ovariană polichistică (sindrom Stein-Leventhal), clarificarea cauzelor de amenoree, boli congenitale cu aberații cromozomiale (ex. sindromul Turner), diagnosticul şi tratamentul infertilității, secreție ectopică de LH de către un neoplasm, sindrom menopauzal.
     
  • FSH (hormon de stimulare foliculară) - La femei FSH, alături de LH, stimulează creşterea şi maturarea foliculilor şi biosinteza estrogenului la nivel folicular. Nivelul de FSH are un maxim în perioada de mijloc a ciclului menstrual (faza ovulatorie), însă cu o creştere mai mică decât în cazul LH.

Prețul pachetului – 707 MDL (preț fără reducere – 785 MDL) 

Oferta este valabilă în toate centrele de recoltare Synevo Moldova.

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. 

Laboratorul Central Synevo Chisinau

Adresa: Chisinau, str. Nicolae Testemitanu, 37
Telefoane

022 856 990
022 856 991
022 856 992

060 592 224

Sitewww.synevo.md