mamaplus

Șocant: un bărbat din Chișinău și-a abuzat sexual propria fiică

-
//
13.12.2020

Un bărbat din Capitală riscă ani grei de pușcărie pentru că și-ar fi agresat sexual timp de patru luni propria fiică minoră. S-a întâmplat în locuința familiei, iar pentru ca să nu spună nimănui despre drama prin care trecea, adolescenta era remunerată financiar sau putea să se folosească de telefonul mobil, potrivit procurorilor. Angajații Procuraturii municipiului Chișinău, Oficiul Centru au încheiat urmărirea penală și au expediat dosarul penal în care figurează individul pe masa magistraților. 

Probele acumulate de către angajații Procuraturii municipiului Chișinău, Oficiul Centru arată că infracțiunile au fost comise în perioada ianuarie – mai 2020 într-un apartament din Capitală.

Acolo, inculpatul și-a constrâns psihic fiica și a supus-o acțiunilor perverse, dar și a întreținut mai multe raporturi sexuale cu ea.

Ca să se asigure că fata, care nu a împlinit vârsta de 16 ani, nu va vorbi cu nimeni despre cele întâmplate, bărbatul îi oferea până la 200 de lei sau îi permitea să utilizeze temporar telefonul mobil.

Într-un final, acțiunile presupusului violator au ajuns în atenția autorităților.

Prin urmare, individul s-a ales cu o cauză penală și a fost trimis mai târziu pe banca acuzaților pentru patru capete de acuzare, între care viol, acțiuni violente cu caracter sexual și determinarea minorilor la săvârșirea unor fapte imorale.