mamaplus

Reduceri estivale la șase teste medicale pentru copii, doar la Synevo!

-
//
28.06.2022

În sezonul estival, copiii sunt mai activi și intră în contact direct cu mediul înconjurător. Cei mici adoră să își petreacă timpul pe terenul de joacă, să se distreze în nisip sau să se joace cu animalele de companie, iar asta înseamnă că riscul de contractare a infecțiilor este destul de ridicat. Laboratorul medical Synevo vă oferă acum o reducere de 10% la Profilul CREȘTEȚI MARI ȘI SĂNĂTOȘI.

Pachetul special costă acum 729 de lei și include șase teste medicale importante:

  • Hemograma completă 5-diff - Hemograma este un test screening de bază, fiind unul din cele mai frecvent cerute teste de laborator, reprezentând adesea primul pas în stabilirea statusului hematologic şi diagnosticul diverselor afecțiuni hematologice şi nehematologice.
     
  • VSH - Viteza de sedimentare a hematiilor (VSH) este o analiză de sânge, ce ajută la depistarea unei activități inflamatorii crescute în organism. Infecțiile bacteriene la copii sunt ușor de confirmat cu ajutorul VSH-ului. 
     
  • Toxocara canis-Anticorpi IgG - Ouăle de Toxocara ajung în fecalele animalelor infectate și, odată ajunse în mediu, devin infecțioase în decurs de 2 până la 4 săptămâni. Copiii și adolescenții cu vârsta sub 20 de ani, precum și persoanele care dețin câini prezintă un risc mai mare de infecție.
     
  • Ascarida (Ascaris Lumbricoides)-Anticorpi IgG - Ascaridioza este o boală parazitară, comună omului și animalelor, produsă de viermele cilindric parazit Ascaris lumbricoides, cunoscut sub denumirea comună de limbric.
     
  • Toxoplasma gondii-Anticorpi IgG - Expunerea umana la toxoplasmoza este frecventă acolo unde se găsesc pisici. Ingestia oochistilor din fecalele de pisică este cea mai frecventă modalitate de infestație orală. 
     
  • Imunoglobulina IgE - Determinarea valorii sanguine a IgE total, este utilă pentru a diferenția afecțiunile atopice și cele non-atopice (în special în cazul copiilor). Persoanele cu afecțiuni atopice, cum ar fi astmul, rinita alergică, dermatita atopică, au de obicei, niveluri serice moderat crescute ale IgE. Totuşi, un nivel normal de IgE seric nu exclude existența unei alergii dependente de IgE.

Ofertă este valabilă nelimitat în toate centrele de recoltare Synevo Moldova.

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. 

Laboratorul Central Synevo Chisinau

Adresa: Chisinau, str. Nicolae Testemitanu, 37
Telefoane

022 856 990
022 856 991
022 856 992

060 592 224

Sitewww.synevo.md