mamaplus

Probleme în paradis? Olga Buzova s-a despărțit de iubit și nu mai vrea să audă de el

-
//
22.01.2021

Chiar dacă a început frumos anul 2021, iar în presă au apărut zvonuri că s-ar fi măritat în secret, se pare că Olga Buzova s-a răzgândit între timp. Ea a făcut astăzi un anunț care i-a șocat pe urmăritorii ei de pe Instagram șispune că între timp s-ar fi despărțit de iubitul ei Dava Manukyan și trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

”Nu mai există ”NOI”. Sunt o fată liberă. Mă simt nevoită să scriu asta, ca să nu apară prea multe întrebări mai târziu, iar această persoană face niște lucruri oribile și greu de înțeles pentru mine. Vă implor, nu îmi mai puneți nicio întrebare. Ajutați-mă să rezist acum. Sora mea a suferit un accident vascular cerebral, mama se află cu bunica bolnavă de cancer în Lituania, iar eu abia de mai resist.

Îi mulțumesc lui pentru clipele de fericire. L-am iubit și îl voi iubi. Dar! Nu vă pot spune mai multe din respect pentru dragostea mea. Trebuie să merg la muncă peste 3 ore și știu că mă iubiți. Ajutați-mă și încetați să-mi mai trimiteți atâtea mesaje. Vă voi bloca și nu vă voi răspunde nimic.”, a scris Olga pe profilul său de Instagram acum câteva ore.

Vestea a bulversat atât armata sa de admiratori, cât și pe colegii săi din showbiz. Menționăm că cei doi s-ar fi căsătorit în secret acum două săptămâni pe insulele Maldive, iar mai multe poze și înregistrări video au fost surprinse de paparazzi.

Zilele trecute, Olga Buzova și-a sărbătorit jubileul de 35 de ani.

mamaplus