mamaplus

O minoră de 14 ani din Fălești, drogată și violată de trei bărbați

-
//
21.02.2024

Un bărbat din raionul Fălești a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce a drogat și violat o minoră de doar 14 ani. Sentința a fost pronunțată ieri de magistrații Judecătoriei Bălți.

mamaplus

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs la data de 5 martie 2022, când minora se întorcea acasă de la școală. La un moment dat, aceasta l-a întâlnit pe un cunoscut care activa ca taximetrist, care care i-a propus să urce în automobil. După ce minora s-a urcat în mașină, acesta a încuiat ușile și a plecat în mun.Bălți, unde a procurat substanțe narcotice. Ulterior, ambii au revenit în orașul Fălești, unde au consumat droguri, după taximetristul i-a propus fetei să întrețină relații sexuale. Ultima, fiind în stare de ebrietate narcotică, a acceptat, scrie deschide.md.

Peste câteva ore, minora a fost dusă la inculpat, căruia i-a fost transmisă drept „cadou”. După ce a consumat și cu acesta substanțe narcotice, fata a fost impusă să întrețină relații sexuale. Ulterior, aceasta a fost dusă într-o casă, unde și de această dată a consumat droguri și violată de către un alt tânăr.

A doua zi, după ce și-a revenit, minora a reușit să părăsească casa.

Fiind audiat, inculpatul și-a recunoscut vina, însă a menționat că nu cunoștea vârsta acesteia.

Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.