mamaplus

O mamă și-a revărsat furia asupra bebelușului său și l-a izbit de podea. Micuțul abia a scăpat cu viață

-
//
25.05.2020

Imagini ireale au fost surpinse de camerele de supraveghere al unui hotel. O italiancă și-a izbit bebelușul cât a putut de tare de pământ, într-o criză de gelozie. Cazul s-a întâmplat în orașul Timișoara din România.

Femeia de doar 21 de ani, era cazata încă de la externarea din Maternitatea Bega, unde l-a adus pe lume pe micuț acum 2 luni. Tatăl copilului este un român de 38 de ani.

Tânără a făcut o criză de gelozie, nemulțumită că iubitul a anunțat-o că pleacă în oraș. Momentul în care bebelușul a fost izbit de pământa fost surprins de camerele de supraveghere. Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

Ce s-a întâmplat de fapt? I-a venit sorocul mai repede decât trebuia, astfel că tânără s-a văzut nevoită să cheme ambulanța și să meargă la Maternitatea Bega. A născut prematur copilașul și a mai rămas în grija doctorilor până când clinica a fost declarată spital suport pentru COVID 19, iar femeia și copilul au fost transferați pentru o perioadă la Spitalul Louis Turcanu.

Rămasă în Romania din pricina pandemiei, tânăra nu s-a mai putut întoarce în Italia, în zona Lombardia, de unde este de loc. S-a cazat la hotelul din Timișoara unde cheltuielile i-au fost acoperite de părinții ei. Tatăl micuțului a vizitat-o constant, iar cei doi s-au mai certat zgomotos și în urmă cu câteva zile.

Micuțul e internat acum la Terapie intensivă.

”Bebelușul a suferit mai multe traumatisme pentru a căror vindecare necesită 25 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol. Starea lui este de prematur, cu anemie, actualmente internat pentru o leziune traumatică la osul frontal”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Louis Turcanu.

Mama bebelușului este cercetată pentru tentativă de omor și va fi prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.