mamaplus

O fetiță din Durlești a plecat la magazin și a dispărut. Unde a fost găsită ulterior

-
//
19.08.2020

Fetița în vârstă de 8 ani a fost dată în căutare în după-amiaza zilei de ieri, după ce a plecat la un magazin și nu s-a mai întors o perioadă bună de timp. Părinții acesteia nu au reușit s-o găsească și au apelat imediat serviciile de urgență.

Pentru efectuarea lucrărilor de căutare au fost ridicați pe alertă peste 160 de salvatori, inclusiv un grup de chinologi și angajații poliției sectorului Buiucani. Salvatorii, în comun cu angajații din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani, au format grupuri de căutare pentru a identifica locul aflării fetiței.

Totodată, informația despre un minor dat dispărut a fost furnizată la toate serviciile de urgență, instituții medicale, dar și la agenți de transport public. Din fericire, în jurul orei 19:10 copilul a fost găsit nevătămat într-un microbuz de pe o rută din Capitală.

Potrivit informațiilor înregistrate fetița s-a rătăcit din motive neclare. Copilul a fost predat în siguranță angajaților IGSU de șoferul unui microbuz. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept.