mamaplus

O fetiță de 8 luni a fost botezată cu apă cu dezinfectant. Ce a urmat

-
//
21.03.2023

Aproape o tragedie a fost pe cale să se petreacă în Villafranca Tirrena, un municipiu din provincia Messina, Italia, într-un moment de mare bucurie pentru o tânără familie. Duminică, cu ocazia botezului unui copil, s-a descoperit că apa din cristelniță era amestecată cu un dezinfectant extrem de puternic, relatează site-ul televiziunii de știri Tgcom24. 
 

mamaplus

Nașul copilului, unchiul, a intrat în contact cu ceea ce se credea a fi apă sfințită. Imediat după aceea însă a simțit o arsură puternică pe mâini și l-a oprit la timp pe preot. Lichidul s-a dovedit a fi un dezinfectant potențial dăunător și arzător, folosit ca solvent pentru curățarea camerelor, transmite libertatea.ro.

Doar câteva picături au atins-o pe micuța de opt luni, care a fost dusă imediat la spital, și, din fericire, nu a suferit răni grave. Poliția investighează acum cazul. După cum a raportat La Gazzetta del Sud, ar fi fost vorba despre o greșeală, astfel că ipoteza că ar fi fost vorba despre un gest intenționat a fost exclusă momentan.

Se pare că un băiat de altar a găsit o sticlă aproape goală în baie, doar câțiva centimetri de lichid limpede. Crezând că este apă sfințită, băiatul a umplut-o și apoi a dus-o la cristelniță. O neglijență care s-ar fi putut termina cu o tragedie. Copila este bine, iar părinții au decis să nu depună plângere.