mamaplus

O femeie, medic stomatolog din R. Moldova, ucisă cu cruzime în cabinet său stomatologic din Brăila

-
//
17.07.2024

O femeie de numai 41 ani a fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit seara trecută în propriul cabinet medical. Este vorba despre Marina Gavril, un cunoscut medic stomatolog din Brăila. Aceasta s-a mutat acum câțiva ani din Republica Moldova și și-a întemeiat o familie în România și a deschis un cabinet stomatologic pe strada General Eremia Grigorescu, cabinet în care avea să își găsească sfârșitul, scrie presa română.

mamaplus

Vă reamintim că o nouă crimă șochează România după ce un medic stomatolog a fost găsit cu multiple lovituri de cuțit în zona gâtului în propriul cabinet medical. Din primele informații, seara trecută soțul femeii de 41 ani, îngrijorat că aceasta nu vine acasă, deși era o oră târzie, a decis să meargă la cabinet unde a făcut descoperirea șocantă: femeia zăcea fără suflare cu trupul practic mutilat și într-o baltă de sânge. A alertat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru demararea cercetărilor.

Doctorița de 41 de ani era din Republica Moldova, era medic stomatolog în Brăila și a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge. Prezenta mai multe răni provocate de un obiect ascuțit în jurul gâtului.

Surse apropiate anchetei, citate de Pro Tv, spun că victima se temea pentru viața ei și intenționa să-și cumpere un pistol, dar momentan identitatea agresorului rămâne sub semnul întrebării.

În acest context, anchetatorii nu exclud nicio variantă.

“Pe strada General Eremia Grigorescu din municipiul Brăila, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a declarat Elena Ostache, IPJ Brăila.

De asemenea, criminaliștii au adunat probe și indicii pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia și pentru a identifica autorul odiasei crime. Deși, au fost audiați mai mulți martori, până în momentul de față nu există un suspect princial.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, iar printre cei duși aseară la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, este şi soțul victimei.