mamaplus

O femeie cu un copil, strânsă în ușile unui troleibuz. RTEC: “Vom reveni peste 10 zile”

-
//
29.03.2023

La scurt timp de la tragedia de la Ciocana în care o minoră a fost lovită de un troleibuz, o femeie cu un copil în brațe a fost prinsă în ușile altui troleibuz din Capitală. Dezvăluirea a fost făcută pe o rețea de socializare de către jurnalista Victoria Zaharia.

mamaplus

Potrivit sursei citate, mama cobora din troleibuzul nr. 22 la Grădina Botanică, iar micuțul de trei ani era în brațe. Conductorul nu s-ar fi asigurat că aceasta a ieșit și a închis ușile, prinzând rucsacul femeii, apoi a pornit-o din loc.

„Mama a căzut jos. Norocul ei a fost un alt pasager, care a văzut și a strigat la conducător să oprească. Era aproximativ ora 10:30. Nici șoferul, nici taxatoarea nu au coborât să vadă ce s-a întâmplat. Pur și simplu și-au continuat drumul. Cât de ne om să fii?”, scrie Victoria.

„Femeia în stare de șoc nu a reținut numărul de înmatriculare. Mai târziu, ea ar fi sunat la Regia Transport Electric, pentru a depune o plângere. Responsabilii i-ar fi spus că vor reveni peste 10 zile” menționează jurnalista.

Felicia Rusu, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău contactată de realitatea.md a comunicat că instituția s-a autosesizat. „A fost raportat acest caz și la linia fierbinte a RTEC. Au fost anunțate persoanele responsabile. Se vor întreprinde toate măsurile necesare”, a comunicat ea.

Sursa