mamaplus

Nicolae Botgros, supărat pe bârfitori: ”NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea”

-
//
29.09.2020

După ce în presa de la noi și din România au apărut mai multe articole zilele trecute în care se scria că Nicolae Botgros și-ar fi părăsit soția de dragul interpretei Anișoara Dabija, maestrul s-a văzut nevoit să revină cu o replică în adresa autorilor articolelor respective. Așa cum a făcut-o și anterior, celebrul violonist confirmă că are o fiică de doi ani, dar neagă orice zvonuri despre despărțirea de soția sa Lidia Bejenaru.

”Pentru că în ultimii doi ani am fost sistematic terorizat și tachinat emoțional cu știri eronate (intenționat sau nu) despre persoana mea și pentru că recent a mai apărut una proaspăt născocită, cred ca ar fi bine să dau câteva răspunsuri aici, pe pagina mea mea personală, unde nimeni nu poate “schimonosi” sensul cuvintelor mele. Oamenii întotdeauna au fost ademeniți de prostia bârfei, a vorbelor aruncate în vânt și de flecăreala denigratoare… Nici nu îi putem acuza pentru asta, pentru că oricât de trivial ar fi acest obicei, totuși, rămâne a fi unul omenesc.

Și-acum, dacă tot lumea caută să exploreze tărâmul vieții mele personale, hai că vin și cu o explicație!

  • Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici.
  • NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că, nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață.”, a scris maestrul Nicolae Botgros pe pagina sa personală de Facebook.

Mai mult decât atât, renumitul lăutar și soția sa vor celebra 49 de ani de căsnicie pe data de 5 octombrie – un eveniment foarte așteptat de cei doi artiști.