mamaplus

Nicolae Botgros, indignat că Orchestra Lăutarii a așteptat două ore în vamă

-
//
20.05.2024

Maestrul Nicolae Botgros a venit cu un mesaj în mediul online în care se plânge că el și colegii săi din Orchestra „Lăutarii” au fost nevoiți să stea în vamă câteva ore. El menționează că aceasta nu este prima dată când sunt obligați să aștepte.

mamaplus

„Am ajuns unde am ajuns. Orchestra Națională „Lăutarii”, lăudată de toți cetățenii, de toți diplomații, demnitarii de la noi și din partea cealaltă de Prut, recent venind de la un mare concert de la București, succes de nu mai încape în noi și stăm la vamă de două ore fără ca cineva să ne întrebe măcar un cuvânt...”, a scris Nicolae Botgros pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Maestrul susține că nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri. 

„De multe ori suntem ajutați sau, mai bine spus, noi ne rugăm de cineva să ne ajute, dar așa nu se mai poate. Noi avem de lucrat foarte mult peste Prut și avem deja probleme mari, nu se mai poate de răbdat. Eu trebuie de fiecare dată la să mă rog pentru a trece frontiera, la diferiți vameși, polițiști de frontieră. Spuneți-mi, vă rog, ce-ar mai trebui să facem noi ca să ajungem și noi diplomați, că nu cred că vreun diplomat poate face ceea ce facem noi la ora actuală”, a adăugat Nicolae Botgros.