mamaplus

Natalia Barbu și-a arătat în sfârșit băiețelul!

-
//
15.11.2019

Interpreta nu își prea expune viața personală pe rețelele sociale, iar atunci când o face, nu prea reușim să-l vedem bine pe băiețelul său, Victor. Totuși, o revistă de la noi a reușit să o convingă pe Natalia și soțul ei, omul de afaceri Nicolae Sota, să publice o ședință foto exclusivă, în care apare și fiul lor, Victor, în vârstă de 7 ani.

mamaplus

”Oricum, aveam deja ședința foto pregătită. Am făcut-o cu un cunoscut fotograf din Moldova, într-o atmosferă sinceră, firească, de familie. N-am stat decât jumătate de oră în studioul foto, pentru că nu stau ei la poze.”, a declarat cu sinceritate Natalia în cadrul unei emisiuni televizate.

Anul acesta, Victor a pășit cu succes în clasa a doua, iar Natalia spune că este un fan adevărat al Irinei Rimes, pe care o place mult și o urmărește mereu.

Cât despre activitatea sa muzicală, Natalia Barbu spune că va lansa un nou album în februarie 2020, cu un eveniment de lansare la Chișinău, la care va fi prezentă și trupa HOT PLAY alături de care artista susține concerte la București.

mamaplus