mamaplus

Moldoveanca Iuliana Beregoi a apărut pe un panou digital din Times Square NYC

-
//
19.07.2024

La scurt timp de la lansarea unei noi piese și o petrecere dată de ziua sa de naștere în care a împlinit 20 de ani, cântăreața Iuliana Beregoi s-a lăudat cu o reușită nouă. A apărut pe unul dintre panourile digitale din Times Square New York City (NYC), transmite Cancan.md.

mamaplus

Apariția sa pe acel panou este legată de lansarea albumului „PAS cu PAS”.

„Bucură-te de priveliște până ajungi sus”, spunea cineva. Eu mă bucur PAS cu PAS de drumul ăsta plin de încercări, provocări dar și de momente care fac să merite tot efortul. Sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă de bucurie și de satisfacție din acest drum greu dar frumos. Nu știu exact ce va fi mâine, însă acum sunt fericită pentru AZI. Mulțumesc. God is the greatest. Vă iubesc și abia aștept să descoperim împreună ce urmează”, a scris Iuliana Beregoi pe rețelele sociale.

Amintim că Iuliana Beregoi nu este unica artistă din Republica Moldova care a apărut pe asemenea panou. Printre cele mai recente a fost Valeria Stoica. Atunci s-a scris că platforma de streaming Spotify a ales-o ambasadoare a proiectului Equal, care promovează interprete din toată lumea și cântăreața moldoveancă a reprezentat România.