mamaplus

Meghan Trainor a slăbit drastic după naștere. Cum arată acum!

-
//
01.02.2023

Meghan Trainor a vorbit deschis despre cum și-a schimbat rutina de fitness și obiceiurile alimentare după ce a născut și a  trecut prin diverse modificări ale corpului care o nemulțumeau. 

mamaplus

Cântăreața în vârstă de 29 de ani a dezvăluit, pentru Entertainment Tonight Canada, că a slăbit 27 de kilograme, după ce ai devenit mamă. Câștigătoarea Grammy și soțul ei, actorul Daryl Sabara, în vârstă de 30 de ani, și-au ținut în brațe primul copil, pe micuțul Riley, în februarie 2021. 
 

„Aveam 91 de kilograme!”

După ce a născut prin cezariană, Trainor a recunoscut: 

„A fost cel mai greu prin care am trecut vreodată. Aveam 91 de kilograme… Mă simțeam pur și simplu îngrozitor. Nu am avut niciodată vreo cicatrice. Așa că semnul de la cezariana m-a făcut să mă simt ca și cum aș fi fost într-un loc cu adevărat întunecat. Și am vrut să fiu bine pentru fiul meu”, a spus ea pentru presă. 

Trainor a explicat că, după ce s-a luptat cu imaginea corpului, Riley a motivat-o să-și schimbe rutina de fitness și obiceiurile alimentare. 

„Dacă am supraviețuit unei cezariene, pot face orice! Așa că am început să mă antrenez în fiecare zi și am început să accept tot mai multe provocări fizice. Mi-am spus: ‘Dacă am supraviețuit unei cezariene, pot face orice’. Și am făcut-o. Am fost foarte dedicată. Am început să văd cum pierd kilogramele de la o săptămână la alta. Mi-am spus: „Lupt!”. 

„Am învățat că îmi place mâncarea sănătoasă și am învățat ce înseamnă porțiile corecte”, a adăugat ea, remarcând și beneficiile pe care le-a experimentat pentru sănătatea mintală.

„Creierul meu este atât de fericit când fac mișcare.” 

mamaplus

Citește continuarea pe unica.ro!