mamaplus

Lilu Ojovan și Călin Roșca au sărbătorit 9 ani de căsnicie: ”Să ne fie sănătoasă familia”

-
//
19.05.2022

Unul din cele mai frumoase și apreciate cupluri de la noi a sărbătorit un eveniment frumos în data de 18 mai. Lilu Ojovan și ”Domnul Roșca”, cum îl dezmiardă pe rețelele sociale, marchează 9 ani de căsnicie. Prezentatoarea TV nu a ezitat să publice câteva fotografii din ziua nunții cu bujori și să transmită un mesaj special cu această ocazie.

“9 ani de NOI. Ani în care ne-am iubit, ne-am iertat, ne-am acceptat și am evoluat. Suntem recunoscători pentru bine și greul (doi scorpioni) pe care le-am trăit împreună. Să ne fie sănătoasă familia și pace în casa nostră”, a scris Lilu pe pagina sa de Instagram.

mamaplus

Cei doi marchează nunta de lut, ceea ce înseamnă că mariajul lor a fost modelat, a trecut prin foc, iar rezultatul este ceva minunat.

”Noi suntem doi scorpioni, așa că la mijloc sunt multe emoții! Dar, eu mă bucur că e un om alături de care cresc tot timpul, suntem amândoi în același ritm, este foarte important, pentru că sunt unele familii în care parcă femeia vrea mai mult, în altele – bărbatul. Noi, cumva ambii ne-am înhămat și ducem carul vieții noastre într-o viteză destul de bună.„, a mărturisit Lilu într-un interviu, menționând totodată că soțul ei este și un tată minunat pentru cele două fiice ale lor.

Menționăm că Lilu Ojovan și Călin Roșca au împreună două fetițe – Amelie (8 ani) și Teia (5 ani).