mamaplus

Librarius Cafe – file de carte cu aromă de cafea

-
//
26.09.2019

Lectură cu aromă de cafea, acum la Librarius - prima librărie de tip cafenea, deschisă în minunata țară a lecturilor.

mamaplus

În prezent, rețeaua Librarius formează o echipă prietenoasă din 40 de librării. Pentru această echipă cartea este mai mult decât niște file copertate, pentru ei, cartea este emoția și viitorul drum de călătorie a fiecărui cititor care le trece pragul.

Librarius Cafe este un concept inedit pe piața culturală din Republica Moldova. Librărie de tip cafenea, unică în țară, amplasată în centrul istoric al capitalei, pe str. Mitropolit Varlaam, 75, într-o clădire arhitecturală, divizată pe două nivele.

În noua librărie Librarius, la dispoziția cititorilor sunt expuse aproximativ 15 000 titluri, un sortiment impunător de carte în limba română, limba rusă și o selecție grandioasă de literatură în limbi străine, la fel, aici veți găsi excepționale cărți de colecție editate în tiraj minim. Pentru copii, vor fi o serie de jocuri interactive și literatură captivantă pentru orice vârstă.

Librarius Cafe - un loc inundat de o atmosferă magică ce provoacă confort sufletesc, iar pe lângă posibilitatea de a procura o carte, aveți ocazia de a savura în liniște și o cafea cu prăjituri delicioase.

Librăria de tip cafenea Librarius vă așteaptă pe str. M. Varlaam, 75, de luni până sâmbătă, de la 9:00 - 21:00 și duminică, de la 10:00 - 19:00.

mamaplus
mamaplus
mamaplus