mamaplus

La 2 luni de la naștere, Bruna Biancardi s-a despărțit de Neymar

-
//
30.11.2023

Neymar și Bruna Biancardi au împreună o frumoasă fetiță, de aproape două luni, pe nume Mavie. Însă, la scurt timp de la nașterea ei, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

mamaplus

Renumitul fotbalist brazilian, Neymar, a fost implicat în multiple scandaluri amoroase și se zvonește că acestea ar fi dus la ruptura produsă între el și Bruna Biancardi, mama fetiței lui.

Neymar și Bruna Biancardi s-au despărțit 

Neymar și Bruna Biancardi au împărțit o frumoasă poveste de dragoste timp de 2 ani, însă totul s-a încheiat între cei doi. Recent, iubita lui a postat pe Instagram un mesaj în care a anunțat că va ține legătura cu acesta doar în privința micuței Mavie, întrucât relația lor a luat sfârșit. 

„Suntem părinţii lui Mavie şi acesta este motivul legăturii noastre.”,  

a transmis frumoasa influenceriță. 

După anunțul vedetei, au început să se nască diverse speculații, conform cărora separarea ar fi survenit în urma episoadelor de infidelitate ale fotbalistului. De asemenea, de când s-a născut fetița lor, Neymar nu ar fi petrecut foarte mult timp cu aceasta și mama ei. 

Acesta nu și-ar fi prioritizat familia, fiind ocupat să se distreze la diverse petreceri, împreună cu mai mulți prieteni de ai săi.

Unul dintre chefurile la care a participat brazilianul a durat chiar un întreg weekend și a avut loc în cartierul unde locuiau Neymar, Bruna și Mavie, care au fost lăsate singure de către bărbat.

Ce a dus la despărțirea dintre Neymar și Bruna Biancardi 

Cu toate acestea, Bruna Biancardi nu a expus motivul concret care a dus la despărțirea de Neymar. Aceasta a spus doar că ruptura s-a produs din cauza unei chestiuni personale.  

„Este o problemă privată”, a mai spus influencerița, citată de People

În plus, aceasta infirmă zvonurile referitoare la faptul că iubitul ar fi înșelat-o, spunând că așteaptă acest subiect să nu mai fie mediatizat: „Sper să înceteze legătura mea cu ştirile frecvente (despre presupuse cazuri de infidelitate a lui Neymar). Mulţumesc foarte mult” 

mamaplus

Nici Bruna Biancardi nu a fost scutită de speculații, apărând diverse știri despre faptul că ar avea o nouă relație, cu un alt bărbat. 

„Dacă tot sunt expusă zilnic la tot felul de știri și glume pe seama mea, vă informez că nu sunt într-o relație”,  a adăugat vedeta, în anunțul ei.

sursa