mamaplus

Kit Harington și Rose Leslie vor deveni părinți pentru a doua oară

-
//
06.02.2023

Starurile Game of Thrones, Kit Harington și Rose Leslie, au oferit vestea că vor fi părinți pentru a doua oară în cadrul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

mamaplus

La doi ani de la nașterea primului său copil, „Jon Snow” va deveni tătic pentru a doua oară. Kit Harington a anunțat că soția sa, Rose Leslie, și ea star al seriei Game of Thrones este însărcinată.

Actorul a dat vestea chiar în direct, în timpul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, într-un mod inedit, anunțând că „fiul său urmează să aibă șocul vieții sale, pentru că urmează să aibă un frate sau o soră”.

Reacția imediată a prezentatorului a fost să-l strângă de mână și să-l felicite pe actorul care l-a interpretat pe Jon Snow, iar acesta a continuat dezvăluirile pe subiect.

„Sunt îngrozit. Știi, cu primul copil e de parcă mergi pe nori și dansezi pe câmpii pline de margarete timp de nouă luni – cel puțin așa e pentru bărbat.

Dar de data aceasta, realitatea te lovește mai repede”, a declarat actorul din Game of Thrones, conform SpyNews.ro.

Kit Harington și Rose Leslie au devenit pentru prima dată părinți în anul 2021. Actorii celebrei serii cu dragoni au dezvăluit că vor fi părinți cu câteva luni în urmă, în septembrie, când vedeta și-a arătat burtica în revista Make Magazine.

Până acum, cei doi nu l-au pregătit pe fiul lor pentru venirea pe lume a frățiorului sau surioarei și nici nu știu dacă vor face acest lucru, având în vedere că încă este prea mic pentru a înțelege ce se petrece.

Kit Harington și Rose Leslie s-au cunoscut și îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones, iar în anul 2018 au devenit soț și soție.