mamaplus

Julia Roberts, poză rară cu gemenii ei, care tocmai și-au serbat ziua

-
//
01.12.2023

Julia Roberts, în vârstă de 56 de ani, și-a impresionat urmăritorii cu o fotografie care a stârnit o mulțime de emoții în rândul mămicilor.

mamaplus

Actrița a postat marți, pe rețelele de socializare, o fotografie cu gemenii ei Hazel și Phinnaeus, când erau bebeluși, cu ocazia împlinirii a 19 ani, transmite stirileprotv.ro

„19. Nu există cuvinte pentru bucuria, distracția și zbuciumul vieții de care ne bucurăm împreună”. Este descrierea fotografiei în care Julia Roberts apare cu copiii ei în brațe.

Vedeta și-a uimit fanii cu aceasta postare, deoarece și-a ținut copiii în mare parte departe de lumina reflectoarelor de-a lungul anilor.

Hazel și Phinneas sunt copiii actriței din căsnicia cu cel de-al doilea ei soț, Dani Moder, cu care este căsătorită din 2002.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru „CBS Sunday Morning”, vedeta a precizat că actoria a fost un vis care a devenit realitate, dar și alte lucruri pe care și le-a dorit i s-au îndeplinit.

„Viața pe care mi-am construit-o cu soțul meu. Viața pe care am construit-o cu copiii noștri. Și astea sunt cele mai bune lucruri. Ideea este să mă întorc acasă la sfârșitul zilei, fericită pentru tot ce am realizat”, a declarat Julia Robert.