mamaplus

Imagini de colecție cu Meghan Markle de când era elevă în clasele primare

-
//
02.08.2021

Câteva fotografii cu Meghan Markle, de când era doar o elevă, în școala primară, arată cum a devenit aceasta din ce în ce mai frumoasă, de la an la an. E greu să o recunoști din prima, deoarece Meghan Markle avea, pe atunci, de exemplu, părul foarte creț. Ba mai mult, când avea câțiva ani, aceasta pare să fi avut și strungăreață.

În cele mai multe dintre poze, aceasta apare alături de mai multe colege și prietene, fie la festivitatea de absolvire a școlii, fie când făceau patinaj, pe gheață, sau dansau în cadrul unui eveniment. În poza de mai jos, Ducesa de Sussex, deja mai mare, purta o cordeluță pe cap, o vestă, pusă peste o bluză cu mâneci lungi, și era zâmbitoare, alături de o altă adolescentă.

mamaplus
mamaplus

Meghan Markle s-a născut în Los Angeles, California. Părinții ei au fost Doria, o femeie afro-americană, și Thomas, un bărbat de origine irlandeză și olandeză. Mama, terapeut și instructor de yoga, iar tatăl ei lucra în televiziune ca regizor de lumini și director de imagine. Cei doi s-au căsătorit în 1979, iar doi ani mai târziu au avut-o pe Meghan. Au divorțat, însă, când fetița avea doar șase ani.

mamaplus

La doar 11 ani, Meghan Markle a avut un curaj nebănuit când a trimis o scrisoare, inclusiv lui Hillary Clinton, Primă Doamnă a Statelor Unite pe atunci, în care a cerut ca o reclamă pe care a considerat-o sexistă, la un săpun, să nu mai fie difuzată. Inițiativa ei a avut succes, pentru că limbajul din reclama respectivă a fost într-adevăr modificat substanțial.

Pasiunea ei pentru actorie a prins contur, cu trecerea anilor, iar în 2011, Meghan Markle reușea să obțină rolul care a propulsat-o. A interpretat-o pe "Rachel Zane" în serialul de succes "Suits". Odată cu relația ei cu Prințul Harry, Meghan Markle a devenit cu adevărat celebră, iar de când s-a căsătorit cu acesta, cei doi sunt în egală măsură în atenția presei.

Prințul Harry şi Meghan Markle sunt părinții a doi copii: Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care are doi ani, și Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, născută la începutul lunii iunie 2021. Lilibet este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prințesa de Wales.