mamaplus

E timpul magiei de Crăciun la Shopping MallDova

-
//
01.12.2023

În timpul sărbătorilor de iarnă, Shopping MallDova devine un loc de poveste! 

Iarna și-a făcut simțită prezența, iar noi suntem pregătiți să-ți oferim cele mai deosebite experiențe și amintiri, așa că prima lună a sezonului festiv o dedicăm surprizelor pentru toți vizitatorii. Vrei să petreci timpul frumos sau ești în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi? Stai fără grijă - de la jucării și jocuri interactive, la accesorii, piese vestimentare pentru zilele reci și experiențe memorabile - le găsești pe toate la Shopping MallDova.

Tatiana Cojocaru, Manager Marketing, Shopping MallDova: „La Shopping MallDova, perioada sărbătorilor de iarnă este despre bucuria celebrată împreună cu vizitatorii noștri. Pentru toată luna decembrie am pregătit un program plin de evenimente captivante: spectacole impresionante, concerte de colinde și cântece de iarnă, ateliere pentru cei mici și creativi, și multe altele, astfel încât Shopping MallDova să devină destinația perfectă pentru a experimenta magia și entuziasmul sărbătorilor de iarnă.”

Simte căldura sărbătorilor de iarnă la Shopping MallDova

Dăm startul sărbătorilor de iarnă chiar pe 1 decembrie, de la ora 16:00, când vor fi aprinse luminițele de Crăciun, în cadrul unui show interactiv cu personaje din poveste și spectacol de sărbătoare. Este o ocazie perfectă de a petrece timp de calitate alături de cei dragi și de a marca împreună începutul acestei perioade pline de bucurie și emoție. 

Din 10 decembrie și până pe 3 ianuarie, în fața Shopping MallDova, va fi amenajat un Târg de Crăciun, unde toți vizitatorii vor putea petrece timpul într-o atmosferă de sărbătoare, dar și se vor putea delecta din bucatele prezentate și vin fiert.

Poșta lui Moș Crăciun. Mici sau mari, fiecare avem cel puțin un vis care am vrea să devină realitate. La Shopping MallDova, în perioada 2 - 25 decembrie, îți oferim ocazia să îți exprimi dorințele și să le trimiți direct către Polul Nord. 

Moș Crăciun cu Crăciunița vin la Shopping MallDova. De pe 4 până pe 30 decembrie, vino alături de copii, să vă bucurați de farmecul sărbătorilor și să faceți cunoștință cu cei care aduc magia Crăciunului la Shopping MallDova! Bătrânul cu plete dalbe va împărți daruri și va face poze cu toți doritorii.  
Program: 17:00-20:00 - Luni - Vineri; 12:00-15:00 - Sâmbătă - Duminică. 

Muzică și dispoziție de sărbători, în serile de weekend. De la 17:00 la 19:00, instrumentiști îmbrăcați în costume de Moș Crăciun vor aduce magia colindelor și a melodiilor de sărbătoare la Shopping MallDova.

Ateliere creative pentru cei mai mici vizitatori. Zilele de sâmbătă (9, 16, 23 și 30 decembrie) sunt dedicate celor mai mici și curioși oaspeți ai centrului comercial. La miezul zilei, la etajul 3 de la Shopping MallDova vor avea loc ateliere dedicate sărbătorilor de iarnă.

În ajun de Crăciun, parterul Shopping MallDova prinde viață, iar corul feminin de cameră „RENAISSANCE” al Academiei de Muzică, Teatru și arte Plastice și orchestrei Brass Band Take Five, ne vor încălzi sufletele cu o suită de colinde tradiționale. Iar dacă vrei să-ți amintești de colindele copilăriei, te așteptăm să le ascultăm împreună în data de 24 decembrie, începând cu ora 16:00.

Spectacole interactive unice. În fiecare zi de joi, între orele 18:00 și 19:00, te așteaptă experiențe unice, la spectacolele tematice: „Distracții de Crăciun” (7 decembrie), „Unde este Mrs. Claus?” (14 decembrie), „Сaleidoscopul magic” (21 decembrie) și „Povestea de Crăciun” (28 decembrie).

În perioada magică a sărbătorilor de iarnă, Shopping MallDova devine epicentrul bucuriei și al distracției pentru întreaga familie. 

De sărbătorile de iarnă, ne vedem la Shopping MallDova

Pentru mai multe detalii și noutăți, urmărește-ne pe paginile de pe rețelele sociale.