Ești o mamă rea! 10 prejudecăți care îți strică viața de mamă

Ești o mamă rea! 10 prejudecăți care îți strică viața de mamă

-
//
18.02.2016

Toate deciziile și acțiunile pe care le faci ca mamă au partea lor pozitivă și desigur, va fi cineva care mereu va găsi că nu e bine ceea ce faci sau decizi. Pe scurt, orice ai face, ești o mamă rea, dacă e să ții cont de toate prejudecățile societății în care trăim.

Ești o mamă rea! 10 prejudecăți care îți strică viața de mamă

1. Ai născut la 19 ani – e prea devreme. Ai devenit mamă la 29 de ani – e prea târziu!

2. Stai în concediu de maternitate 3 ani – ești o cloșcă. Mergi la muncă la câteva luni de la naștere ești – o mamă rea!

3. Îi dai sân până la 2 ani – cât se poate să te tragă de bluză? Ai trecut la formulă pentru bebeluși – ești o mamă rea!

4. Ții copilul în scutec – face iritație, ești o mamă rea. Îl pui la oală de la 7 luni – ești o zgârcită, medicii spun că oricum la 2 ani va spune singur că vrea!

5. Îți iei toate responsabilitățile casei și copilului asupra ta – ești o cloșcă. Ai bonă sau menajeră – ești o mamă rea!

6. Vaccinezi copilul – îl expui riscului, ești o mamă rea. Nu îi faci vaccine – trebuie să deduci singură!

7. Călătorești cu copiii – ești o nebună. Călătorești fără copil – ești o mamă rea!

8. Îmbraci copilul gros – transpiră, ești o mamă rea. Îl lași fără căciulă – „îl trage curentul”, deja știi cine ești!

9. Ai lansat o mică afacere – mai bine cheltuiai banii pe dezvoltarea copilului. Nu lansezi nimic – citiți punctul 2, referitor la Concediul care durează 3 ani.

10. Mergi cu copilul la Centre de Dezvoltare – ești o mamă cu fițe. Nu îl duci nicăieri – ești o mamă rea!

Orice ai face și orice ai decide pentru copilul tău și familia ta, fii sigură, aceasta este cea mai bună decizie! Nu trebuie să existe oameni care să te abată de la ceea ce faci și să te facă să te simți o mamă rea – ceea ce crezi tu că e bine, ceea ce îți aduce liniște și confort copilului – aceasta este cea mai bună decizie. Nu există mame bune și mame rele! Există MAME, iar pentru copil mama lui este cea mai bună!

Sursa: EA.md