mamaplus

Anatol Durbală și Olesea Sveclă sărbătoresc nunta de lut

-
//
24.07.2024

Acum 8 ani, Anatol Durbală și Olesea Sveclă au jucat nunta. Astăzi, cei doi sărbătoresc pe insula Thassos, alături de cele două comori ale lor: Cassandra și Dragomir.

mamaplus

Ca de fiecare dată, actorul a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”Nunta de lut (sau de bronz) - asa am înțeles că se numește a 8-a aniversare a căsătoriei, cea pe care o celebram noi cu Olesea Svecla astăzi pe insula Thassos din Grecia, din întâmplare, nu din intenție. Pe 24 iulie 2016, la Chișinău, am avut o nuntă superbă și cât ai clipi au trecut opt ani de atunci. Lutul cică este “materialul biblic din care a fost făcut omul de către Dumnezeu, simbolizând astfel fertilitatea, împerecherea, viața nouă, ceea ce semnifică faptul că o relație în această perioadă este gata să se procreeze.” “A procrea” conform DEX-ului înseamnă “A da naștere, a da viață; a se reproduce; a se înmulți, a se prăsi, a se plodi.” Să înțeleg oare că urmează o înmulțire?… Ce să zic, mai dă, Doamne! 🙂
Așa sau altfel, mă bucur că am ajuns aici, că avem doi copii sănătoși, Cassandra (nume grecesc, apropo) și Dragomir, că ne-a ajuns minte să nu ne scoatem ochii și să trecem peste momentele dificile care ni se întâmplă cu regularitate. 
Alt gând este să ruinez mitul că noi am fi “o familie ideală”, așa cum foarte mulți urmăritori ne “impută”. Îmi pare rău să dezamăgesc, dar nu suntem așa. Ne certăm și noi, avem divergente de opinii, mai nu vorbim (câte vreo 10-20 de min) unul cu altul etc. Însă deocamdată reușim să trecem peste toate cu bine. Cred că asta e important cu adevărat, iar familia ideală este probabil ca morcovul legat de băț și ținut înaintea măgarului ca acesta să meargă înainte.

Frumos e drumul, nu destinația.

Olesea, mulțumesc că mă accepți așa cum sunt și hai să mai zăbovim niște ani în această zăpăceală care se numește căsătoria noastră, că nu e deloc rău!”

mamaplus

Le dorim actorilor mulți ani fericiți înainte!

Sursa: Mamaplus.MD