mamaplus

Laura Cosoi a născut. Ce sex are cel de-al patrulea bebeluș și ce nume deosebit a ales: „Binecuvântarea vieții noastre!”

-
//
29.07.2024

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară în urmă cu puțin timp. Actrița, în vârstă de 42 de ani, a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos și a ales un nume deosebit.

mamaplus

Frumoasa actriță Laura Cosoi trăiește din nou clipe de vis, după ce a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, care a primit nota maximă la naștere. Extrem de emoționată și încântată de faptul că familia ei s-a mărit cu încă un membru, vedeta radiază de fericire alături de soțul său, Cosmin Curticăpean. Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă în această dimineață.

„Aida Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare în urmă cu câteva minute.

Laura Cosoi a ales să nască natural, iar totul a decurs perfect. Bebelușul, care mai are trei surioare – Rita, Vera și Lara, a fost întâmpinat cu multă bucurie. Micuțele și-au intrat deja în rolul de surori mai mari și sunt extrem de încântate de faptul că vor avea un nou partener de joacă.

Deși prezentatoarea a știut de multă vreme dacă va avea băiețel sau fetiță, a ales să țină totul secret până la momentul nașterii. Numele bebelușului a fost ales încă din al doilea trimestru de sarcină, Laura mărturisind că și-a visat copilul, care i-a dezvăluit numele.

mamaplus