mamaplus

Britney Spears, supărată rău pe tatăl său: ”Mi-am dorit mult un copil, dar el nu mi-a dat voie”

-
//
07.05.2020

După toate necazurile prin care a trecut, Britney Spears a revenit pe linia de plutire. Și-a reluat cariera, iar succesul înregistrat până acum n-a mai făcut-o să-și piardă capul, ca-n tinerețe, dimpotrivă: a investit în refacerea sa fizică și psihică. Iar relația de trei ani cu antrenorul care i-a devenit iubit, Sam Asghari (26 de ani), se dovedește suficient de serioasă pentru ca ea să îndrăznească la mai mult.

Marea problemă care îi ghidează, însă, viața este că nu mai are libertate. Din momentul în care tatăl său a preluat, prin instanță, controlul finanțelor ei, Britney nu mai poate face niciun pas important fără aprobarea lui. Lucru greu de acceptat acum și pentru o copilă, darămite pentru o femeie în vârstă de 38 de ani, trecută prin două căsnicii și cu doi copii. Dar asta e situația.

Sub „jugul“ tatălui

Britney se înțelege de minune cu Sam și anul trecut se gândea cum ar fi dacă ar avea un copil și cu el. Se pare, însă, că a fost nevoită să renunțe la această idee pentru că, pur și simplu, Jamie, tatăl ei, s-a împotrivit.

O sursă citată de UsWeekly a declarat că artista își dorea să întemeieze o familie cu iubitul său mai tânăr cu 12 ani decât ea, dar nu a putut din cauza curatelei deținute de tatăl său. "Britney a spus investigatorului pentru drepturile de succesiune că își dorea un copil. Tatăl ei s-a opus mereu ca ea să rămână însărcinată", a declarat sursa.

Se pare că aducerea pe lume a unui al treilea copil ar fi cântărit negativ în aprecierea de către tatăl ei în capacitatea sa de a se descurca pe cont propriu și i-ar fi compromis șansele de a se elibera de sub "jugul" curatelei. Britney nu a avut voie "să miște în front", așa că a trebuit să se supună.

În septembrie anul trecut, Jamie Spears i-a încredințat temporar curatela managerului Jodi Pais Montgomery, din cauza unor probleme de sănătate.

Britney a fost atunci alături de tatăl ei, renunțând pentru o perioadă nedeterminată la cariera sa artistică pentru a-l ajuta să se recupereze după ce acesta a suferit o ruptură de colon şi a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale în Las Vegas.

Săptămâna trecută s-a aflat că judecătoarea Brenda Penny a autorizat predarea curatelei către Montgomery până la 22 august, din cauza pandemiei de COVID-19, relatează Daily Mail.