mamaplus

Britney Spears e însărcinată? Fanii sunt aproape convinși că vedeta așteaptă al treilea copil

-
//
21.03.2022

Fanii cântăreței sunt în extaz şi aproape convinşi că Britney este însărcinată cu al treilea copil. Ce i-a făcut pe admiratori să tragă această concluzie? Spears a publicat pe contul său de socializare un video cu o femeie gravidă, unde a scris în descriere: ”Mami, scoate-mă de aici.” Şi câteva emoticoane care descriu zâmbete şi emoţie. Evident, reacțiile nu s-au lăsat aşteptate. Fanii săi au scris de îndată: ”Vrei să ne anunți ceva?”, ”Eşti însărcinată?”, ”Stop! Era să fac infarct! Vine bebe nr. 3”, a mai scris o fană.

Britney Spears are doi copii cu fostul soț, Kevin Federline: Sean Preston, ajuns la 16 ani, şi Jayden James, de 15 ani. Actualmente, este logodită cu actorul şi instructorul de fitness Sam Asghari şi şi-a manifestat intenția de a-şi întemeia o familie cu el. La începutul lunii, artista a publicat o fotografie cu ei doi pentru a-i ura tânărului ”la mulți ani”, dar a scris şi: ”Te iubesc atât de mult! Vreau o familie cu tine! Vreau totul cu tine!”.

Britney nu s-a oprit aici. Aflați în vacanță în Polinezia, solista a menționat pe Instagram, cu subiect şi predicat: ”Noi ne antrenăm ca să facem copii în Polinezia.”

Să fie acest filmuleț cu acea femeie însărcinată metoda lui Britney de a anunța că antrenamentul din vacanță a dat roade? Cu siguranță nu va păstra prea mult misterul, iar dacă e însărcinată, sigur va face marele anunț oficial în curând.