mamaplus

Britney Spears: "Am fost forţată să port sterilet ca să nu mai fac copii"

-
//
24.06.2021

Lupta lui Britney Spears în justiție pentru a se elibera de tutela tatălui său continuă. Ieri a avut loc o nouă înfățişare la tribunalul din Los Angeles, iar fosta Regină Pop a depus o mărturie emoționantă, cerându-i judecătorului s-o elibereze de tutela tatălui său, Jamie Spears, unul care îi administrează de 13 ani viața şi averea de 60 de milioane de dolari.

"Această tutelă este abuzivă. Vreau să mă căsătoresc cu iubitul meu şi să fac un copil cu el, dar nu mi se dă voie. Am fost forțată să port sterilet ca să nu mai fac copii", a dezvăluit, printre altele, Britney Spears în mărturia ei de 25 de minute.

După cum ştim, iubitul lui Britney este un instructor de fitness de doar 27 de ani, iranianul Sam Asghari, pe care vedeta de 39 de ani l-a întâlnit în anul 2016.

Britney a mai declarat că se simte ca o sclavă a tatălui său, care a pus posesia pe toate veniturile ei şi care a fost de acord ca doctorii să o treacă pe o medicație puternică, care includea pastile pe bază de litiu, una care o făcea să se simtă ca şi cum ar fi beată. Abuzul a continuat şi acum trei ani, când vedeta a fost internată într-o clinică pentru boli psihice şi a fost nevoită să stea pe un scaun timp de zece ore pe zi, o perioadă de o săptămână.

"Nu sunt fericită. Nu pot să dorm. Sunt furioasă şi scoasă din minți. Mi-e frică de oameni şi nu am încredere în oameni", a mai declarat Britney judecătoarei, cerându-i să o elibereze de tutelă pentru a-şi trăi viața aşa cum vrea. 

mamaplus