mamaplus

Are iubirea țării, dar nu și a părinților. Copilăria Anastasiei Nichita

-
//
19.08.2024

Are toată iubirea țării, dar nu și cea a părinților… Anastasia Nichita, „sportiva de aur” cu medalie de argint de la Jocurile Olimpice de la Paris, recunoaște cât de dureros i-a fost că familia nu a întâmpinat-o la aeroport, nu a sunat-o și nici nu i-a scris. Dezvăluirile din cel mai recent interviu acordat te fac să răbufnești în lacrimi.

mamaplus

Luptătoarea Anastasia Nichita a acordat un interviu pentru jurnalistul Dorin Galben. În el, a fost întrebată despre familie, transmite realitatea.md.

Copilăria ei a fost marcată de sărăcie și violența domestică la care a fost martoră. Tatăl său se află în țară, iar mama sa a emigrat în Italia.

În declarațiile de mai sus, sportiva de aur și-a promis că va merge în Italia pentru a remedia relația cu mama sa. Se simte că Anastasia Nichita depune efort pentru a avea o familie.

Amintim că Valeriu Mircea, antrenorul și logodnicul său, a deschis subiectul zilele trecute pe rețelele sociale. El și-a arătat nemulțumirea față de cum și de cine a fost întâmpinat la aeroportul din Chișinău.