mamaplus

Administrația GagauziyaLand, după incidentul produs: Vom ajuta fetița

-
//
27.08.2024

După ce o fetiță de 10 ani și-a fracturat piciorul în timp ce se juca la unul dintre terenurile amplasate pe teritoriul parcului de distracții „GagauziyaLand”, administrația acestuia a venit cu un comentariu. Aceștia sunt gata să achite în totalitate tratamentul și reabilitarea fetiței.

mamaplus

„Administrația parcului regretă profund incidentul care s-a produs. Suntem conștienți de faptul că trauma este întotdeauna un stres atât pentru copil, cât și pentru familia acestuia”, se arată în mesajul administrației, transmite Știri.md. 

Aceștia subliniază faptul că parcul este echipat în conformitate cu toate standardele de siguranță, are toate autorizațiile necesare, iar trambulina unde s-a produs accidentul este nouă și îndeplinește toate cerințele tehnice. De asemenea, se menționează că fetița a fost dusă imediat la punctul medical din parc, unde i s-a acordat primul ajutor.

„Asistenta din parc a decis să cheme o ambulanță. Întotdeauna acordăm o mare atenție siguranței vizitatorilor noștri. Toate caruselele din parc au reguli de siguranță clar marcate, care trebuie respectate în mod obligatoriu. Din păcate însă accidentele se pot întâmpla oricând, inclusiv în parcuri”, se mai arată în mesaj. 

Totodată, aceștia subliniază că administrația parcului este gata să ajute maximal familia. Acest lucru presupune acoperirea tuturor cheltuielilor necesare legate de tratamentul și reabilitarea fetiței, astfel încât aceasta să se recupereze cât mai curând posibil. 

„Facem tot ce ne stă în putință pentru a preveni repetarea unor astfel de situații în viitor și continuăm să ne îmbunătățim măsurile de securitate. Suntem surprinși de acuzațiile nefondate împotriva parcului venite din partea forțelor de ordine, care induc publicul în eroare, fără să desfășoare ancheta în mod corespunzător”, se mai arată în mesajul administrației parcului de distracții. 

mamaplus