mamaplus

370 753 de lei au adunat EROII „Run for Children” în acest an

-
//
01.10.2024

Pe 29 septembrie, a avut loc cea de-a zecea ediție Chisinau Marathon 2024, cea mai impresionantă competiție de alergare a anului, organizată de sporter.md. Ne-am alăturat și noi acestui eveniment spectaculos, pentru al șaselea an consecutiv, în echipa „Run for Children”. Am avut 345 de alergători profesioniști, dar și pasionați, toți având același scop: să schimbe viețile copiilor.

mamaplus

În acest an, „Run for Children” a fost format din 23 de echipe corporative și 22 de alergători individuali, care au reușit să adune 370 753 de lei. Ne-au fost alături patroni, prieteni, sportivi de performanță, atleți și amatori, toți uniți de dorința de a face o faptă bună. 

Am alergat pentru a clădi speranța unei CASE pentru Maria, Gheorghe și cei 5 copii ai lor. Părinții duc o viață grea și plină de provocări, trăiesc în casa unei familii din localitate, plecată peste hotare, lucrează doar tata, cu ziua, iar mama e în concediu de maternitate.

Colegii noștri au intervenit atunci când părinții erau în culmea disperării, nu mai vedeau lumina de la capătul tunelului, iar copiii erau în risc de separare.

Acum, situația este ținută sub control de autoritățile locale și de specialiștii noștri, care monitorizează constant familia, psihologul face ședințe de consiliere cu mama și o îndrumă în educația și creșterea copiilor. 

Maria e mult mai liniștită acum, când știe că este sprijinită și călăuzită de colegii noștri. Pentru a înlătura riscurile de separare, familia ar avea nevoie de o casă a lor, ca să se simtă în siguranță. Doar în propria lor locuință, vor simți siguranță și mai multă stabilitate.

Acum, familia cu 5 copii vor avea o casă a lor, unde se vor simți în siguranță!

#niciodatasingur