mamaplus

Cazul fetei ce a născut la 11 ani de la tatăl vitreg: Bărbatul, pedepsit

-
//
26.09.2024

Individul de 47 de ani care timp de un an își viola fiica vitregă de doar 11 ani a fost condamnat la detenție pe viață. Sentința a fost pronunțată astăzi de magistrații Judecătoriei Strășeni.

mamaplus

Potrivit materialelor dosarului, fetița, împreună cu doi frați, se afla în grija tatălui vitreg în timp ce mama sa muncea peste hotare. Într-o zi din luna martie 2023, bărbatul s-a apropiat de fata și i-a propus să-l urmeze într-o odaie. Acolo, acesta a dezbrăcat-o, după care a obligat fata să întrețină cu el un raport sexual, transmite Deschide.md.

Astfel de scene s-au repetat și în următoarele luni, până când în noiembrie 2023 profesorii, îngrijorați de starea și comportamentul fetei, au contactat-o pe mama acesteia și i-au solicitat permisiunea ca minora să dea analiză de sânge și urină. Peste câteva zile, medicii de la spital au confirmat că fata este însărcinată în a 34-a săptămână.

Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut parțial vina, menționând că el nu a impus fata să întrețină cu el rapoarte sexuale și că acestea erau benevole.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău în decurs de 15 zile.