mamaplus

Imaginea publicată de Dana Rogoz la o săptămână de la naștere. Cum arată vedeta acum

-
//
28.05.2020

La șapte zile de la venirea pe lume a mezinei familiei, Dana Rogoz a publicat pe contul ei de Instagram fotografii înainte și după naștere, impresionându-și admiratoarele.

„Azi Lia Elena a împlinit o săptămână de viață. Ce vârstă frumoasă: o săptămână! Ce zile de fericire pentru familia noastră! Nu îmi lipsește nimic, am tot ce îmi doresc”, a scris Dana în descrierea unui set de imagini.

„Cum poate vă aduceți aminte de la Vlad, în fiecare săptămână am făcut câte o poză cu evoluția burticii de gravidă, apoi o poză la o săptămână după. Am vrut să păstrez tradiția, căci știu cât de mult mă voi bucura de aceste poze cu „Înainte - După” mai târziu”, a adăugat vedeta.

În prima fotografie, actrița apare într-o rochie neagră, mulată, care îi scoate în evidență burtică de gravidă. A doua o surprinde pe Lia lângă pântecul actriței, iar a treia arată silueta Danei la șapte zile după ce a născut.

Conștientă că siluetele proaspetelor mămici imediat după naștere reprezintă un subiect controversat, Dana a ținut să facă și o precizare:

„Această postare nu este despre kilogramele de dinainte și de după naștere. De altfel, nu am vrut să vorbesc toată sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentară pe mame când vine vorba de acest subiect.

Dacă aș fi postat aceste poze mai târziu, aș fi trezit probabil bănuiala că m-am înfometat, că am ținut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat după naștere, mai ales dacă alăptează). Dar pentru că așa am ieșit din maternitate, e clar că e vorba de... mult noroc.”

Dana le-a încurajat pe admiratoare să nu se compare cu nimeni și să nu se streseze în privința greutății după naștere:

„Fiecare are ritmul ei natural de revenire, de recuperare. Bucurați-vă cât mai mult de etapa aceasta de bebelușeală, de primele grimase, de primele băi seara, de tot...”

Actrița pe care românii o recunosc mai ales datorită poreclei Abramburica a devenit mamă pentru prima dată pe 1 martie 2014. Atunci, ea a născut prin cezariană, iar soțul ei, Radu, i-a fost alături în sala de operație. Dana Rogoz e căsătorită din 2002 și mai are un băiețel, pe nume Vlad Luca.