mamaplus

Hilary Duff, după 5 ore de zbor cu bebelușul ei: ”Era ca un animal sălbatic prins în cușcă„

-
//
08.04.2022

Actrița și cântăreața Hilary Duff a învățat o lecție prețioasă despre maternitate. Răbdarea și calmul sunt prioritare, indiferent de situație. Cu siguranță, ea a avut nevoie de un car de răbdare în timpul unui zbor recent cu avionul, alături de soțul ei Matthew Koma, fiul lor Luca în vârstă de 10 ani și fiicele loc Violet (3 ani) și Mae în vârstă de 12 luni. Zborul se preconiza a fi unul minunat, întrucât era începutul vacanței lor în Hawaii, dar nu a fost să fie.

”În viața mea nu am mai fost atât de jenată cum a fost în timpul zborului cu Mae. Era atât de obraznică, încât nu știem ce să-i fac. Nu era din cauza dințișorilor sau a durerii de urechi. Nu! Era în regulă, dar între timp a descoperit că îi place să mărească volumul vocii în timp ce țipă. Acest zgomot este atât de puternic și îndelungat, încât poți să-ți ieși din minți.

Era ca un animal sălbatic prins în cușcă. Toată scena asta a durat 4-5 ore cât a ținut zborul nostru din Los Angeles în Hawaii. Eram speriați și dezorientați, pentru că nu știam ce putem să facem ca să o oprim. Fiecare persoană din acel avion ne-a privit cu ochi răi, sunt sigură de asta!”, a mărturisit Hilary Duff într-o postare pe contul ei de Instagram.

Ea a mai menționat că fiica ei de un anișor este foarte atașată de ea și a fost prima experiență de acest fel. Hilary a recunoscut că în timpul zborului retur, isteria a durat mai puțin, adică vreo 3 ore.

Partea bună este că această vacanță le-a adus multe emoții pozitive, iar actrița nu a ezitat să publice și o imagine superbă în care putem admira întreaga familie.

mamaplus