mamaplus

Polițiștii au găsit lucruri pentru femei în casa și mașina suspectului în cazul dispariției Anei-Maria. Apelul oamenilor legii

-
//
19.04.2024

În urma perchezițiilor efectuate de polițiști în locuința și în mașina singurului suspect de dispariția Anei-Maria Guja, au fost găsite mai multe lucruri pentru femei. În context, oamenii legii fac un apel către cetățeni, pe care îi îndeamnă să îi sesizeze în cazul în care au avut „tangențe dubioase” sau „cu tentă infracțională” cu acest bărbat. 

mamaplus

Într-un comunicat al poliției, se subliniază faptul că bărbatul în mașina căruia a urcat tânăra de 19 ani în seara de 12 aprilie, iar de atunci, nu se mai știe nimic despre ea, s-a schimbat fizic foarte mult de-a lungul timpului, dar și a condus mai multe mărci și modele de mașini. 

Astfel, dacă ați avut parte de vreo experiență neplăcută cu bărbatul, și vreți să anunțați poliția, l-ați putea recunoaște în una dintre imaginile din video de mai jos.

Fotografia marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat Ana-Maria Guja. 

Dacă ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, puteți suna la numărul 060033442.
Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor.

Tânăra de 19 ani, însărcinată în șase luni a fost văzută ultima dată în seara de 12 aprilie. Aceasta se întorcea la căminul din oraș după o oră de meditații. Din imaginile de pe camerele de supraveghere, obținute de TV8, se vede cum tânăra ajunge în stația cu pricina, iar la câteva minute de ea se apropie un automobil în care și urcă. Bărbatul le-ar fi spus oamenilor legii că imediat ce a urcat în mașină și și-a dat seama că nu era cea pe care o aștepta, tânăra i-ar fi cerut să oprească, pentru a ieși. El spune că a lăsat-o pe marginea drumului, la o distanță de 300 de metri de stația pentru transportul public, de unde a luat-o, după care el și-a continuat drumul. Ulterior, a refuzat să conlucreze cu ancheta. 

Bănuitul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. După ce au căutat timp de aproape o săptămână, pentru a da de urma Anei-Maria, oamenii legii au extins căutările și la Telenești, de unde-i este șoferul. 

Tânăra se numește Ana-Maria, are 1.65 m înălțime, păr castaniu și ochi căprui și este însărcinată în luna a șasea. Ultima dată când a fost văzută, ea purta pantaloni negri, tricou alb și o bluză neagră. Persoanele care dețin orice informații tânără, sunt rugate să contacteze imediat serviciul unic de urgență 112.

mamaplus